Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mégis miért ájultam el???

Mégis miért ájultam el???

Figyelt kérdés

Na szóval! Véletlenül megharaptam a nyelvemet😭😭 Elmentem vattakorongért, aztán hirtelen elsötétült minden és elkezdett fájni a mellkasom. Utána elvileg teljes erőből előredőltem, de erre már nem emlékszem..

Aztán csak úgy felkeltem és nem tudtam, hogy hol vagyok (úgy éreztem, mintha álmodtam volna, pedig elvileg csak kb 15 másodperc telt el) és csak azt éreztem hogy fáj a fejem es a lábam(mert bevertem őket) és akkor anyám rohant és adott egy pohár vizet, majd elmondta hogy mi történt👍👍

Tényleg nagyon fura volt, mivel úgy éreztem, mintha egy egész éjszakát átaludtam volna…

tegnap 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
59%
Ügyelet?
tegnap 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen jóindulatú ún. vasovagalis syncopenek hangzik, amit a fájdalom váltott ki.

Nincs vele teendő.

ma 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!