Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A te empátiád mennyire feltéte...

A te empátiád mennyire feltételhez kötött?

Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 22:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Alapvetően tök egyetértek, de mondjuk a menzesz teljesen más emberenként, van akinek betegsége van és tényleg nagyon durva fájdalmai vannak egy hétig. (Nekem meg pl. brutál hasmenésem van napokig olyankor, nem kellemes, hiába tudom hogy más meg vígan elvan azokon a napokon is. XD )

De egyébként igazad van, sokan direktben visszaélnek a helyzetükkel.

2022. márc. 25. 10:38
 12/24 anonim ***** válasza:
26%

Aki nem tud emberként viselkedni akkor is, mikor fájdalmai vannak, annak a bunkósága a problémája és nem a menstruációja.

Mondjuk az sem normális, mikor valakinek annyira fáj, hogy például elájul. A pcos nem játék, nem kellene igénytelennek lenni, hanem ki kellene vizsgáltatni meg kicsit utánamenni. Nem azért, mert engem zavar, hanem mert így nem lehet élni.

2022. márc. 25. 10:41
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy ki van vizsgáltatva, nem feltétlenül lesz jobb. (Nem menzesz terén, de nekem is van olyan bajom amit a hajamra kenhetek hogy ki van vizsgáltatva, nem létezik rá gyógymód így nem vagyok előrébb..)

2022. márc. 25. 10:45
 14/24 Metionin ***** válasza:
10. Hú de a szívemből szóltál!
2022. márc. 25. 11:36
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Az nem empatia, ami feltetelhez van kotve.
2022. márc. 25. 13:02
 16/24 anonim ***** válasza:

Az országban élő maradék párszáz emberrel szemben még érzek.

A többi már akkor halott volt,mikor beleszületett ebbe.

Viszont ha nem veszi észre,hogy mi jó,mi nem,felnőtt de ugyanolyan marad a gondolkodása...

Vagy van már neki saját önálló,de még mindig a jelenlegi szintet hozza...

Sajnos elfogyott.

Attól a kevés párszáz embertől nem sajnálom,illetve úgy sok jut mindnek.

Kitudja,hol rejtőznek.

2022. márc. 26. 23:54
 17/24 anonim ***** válasza:

Feltételhez kötöttség alatt nem nagyon tudom mit ért a Kérdező.

Empatikus vagyok, igyekszek nem áldozathibáztató lenni (manapság ez is divat).

2022. márc. 27. 08:24
 18/24 anonim ***** válasza:

9 "Nálam annyi "feltétel" van, hogy nem tudom sajnálni azt aki semmit nem tesz hogy jobb legyen neki, még meg se próbálja."

Sok ember van, akinél kívülről ez jöhet le, de közben a mentális állapota annyira rossz, hogy egyszerűen minden kínszenvedés számára. Ez egy kiegyensúlyozott embernek mindig üres handabandának fog tűnni, de tényleg így van.

2022. márc. 27. 18:44
 19/24 hgwell ***** válasza:

Nem szabaaad! Ezek a hangok butáák! Ritka majomfélék.

Kergesd el azokat mielőtt emberi hangon szolnak.

Van a csaladomban aki miindent megtett, nem ő hibazott, de kitartott a mely fajdalmas szenvedesben.A majmok es hangjaik majdnem elvittek ot.

Aztan mindenki csak nevetes, ugy szolvan legyel benne te is baberlevel. Mond nekik hess!el a kezekkel! ..aztan jol osszetornek mert olyan kis cukiii! Van mikor hiaba teszel meg mindent ,,mert minel jobb az ember a masikhoz annal rosszabb" És csak sírva mondja ezt a mondatot. .. a hang, amit megöltek. Azok a majmok ott!

...de nem látsz ott senkit..csak ures haz fekete ablakat a varos rejtekeben ahol a szomszedok sem tudnak semmit. Ez ellen nem tudsz kuzdeni. Ott...mindig...sikítani fog!

2022. márc. 27. 19:26
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem sem empátia, ami feltételhez kötött.

Én alapvetően empatikus embernek tartom magam, nem kérdőjelezem meg, amit a másik mond. Nagyon ritka, hogy valaki elveszítse az együttérzésemet. Legutóbb 1,5 éve sikerült valakinek, és ő sajnos akkor még a párom volt. Évekig vele voltam, és sajnos nála láttam, hogy ő tehet arról is, hogy sikertelen, meg arról is, hogy az emberek többsége utálja. Viszont az ő esetét nagyon ritkának tartom.

2022. ápr. 4. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!