Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más fiatal felnőtt férfinek...

Más fiatal felnőtt férfinek nincs ilyen gondolata, hogy olyan helyzetbe kellene hoznia magát, ami beavatásszerűen átlendíti a férfikorba?

Figyelt kérdés
Én ilyenre gondolok, hogy elmenni egy harmadik világbeli országba pénz nélkül és ott úgy megélni egy ideig, ahogy tudok, történjen bármi is. Valahogy úgy érzem, hogy a modern világ egy csapda, leszereli a férfiakat, és azok így elvesztik azokat a képességeiket, amik a legnagyobb erőforrások lehetnének. Premodern törzseknél vannak olyan beavatások, hogy a férfi egy szál késsel menjen el és egy évig éljen meg a vadonban, ahogy tud. Valami ilyesmire gondolok, modern kiadásban. Nem látom be, hogy engem mi tesz férfivá abban, hogy egy irodában ülök és keresem a pénzt és soft skilleket sajátítok el.
2022. márc. 23. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Ha valaki elutazik pénz nélkül, azt merésznek és egyben butának gondolom.

Ha pedig valaki egy késsel akar a vadonba megélni egy évig, azt is.

Nekem nőként ez nem vonzó és nem tartom utána férfiasabbnak az illetőt, sőt.

2022. márc. 23. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Szerencsére nem rajtad áll a döntés súlya, ki és mikor mit ér.

Kérdező menj, lépj valamit, az első válasz fals, pont nedves lenne a bugyija ha ilyen férfival találkozna, de a nők mindig hazudnak.

2022. márc. 23. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

1-es,nem azt kérdezte, neked mi tetszene. Szerencsére nem vagyunk egyformák.

2-es, a nők nem hazudnak. Az 1-esnek ez nem tetszik. Pont.

Nekem nőként erről más meglátásaim is vannak, de mivel nem ez a kérdés, nem ezt írom.

Kérdező,ha úgy érzed ettől jobb/erősebb/magabiztosabb férfi leszel, akkor hajrá! Különben erre több dolog is szokott lenni mégmodernebb körökben: motorozás (a szabadságérzése), barátokkal vadulni (a férfi társaságba való tartozás), pecázás (kicsit ilyen én a természet ellen) és még lehetne sorolni.

De az is lehet, hogy nem is a férfiasságodat piszkálja a mostani helyzeted, pusztán csak kalandra vágysz, nem?

2022. márc. 23. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Jó eséllyel nem hogy egy évet, de 3 napot se élnél túl, de hajrá, sok sikert.
2022. márc. 23. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Én elég férfinek érzem magam itt. Folyamatosan szoptatnak a cégek, akár nekik dolgozom, akár egy cégtől vásárolok. Van kondi ahol edzek, tanulok főzni, lelkileg elviselem a sok fogyatékosságot ami ér. Nem érzem érzem messze a vadonatól, csak épp más úton szerzem meg ugyanazt. Egy fogyatékos módon. A vadonban való élet még ésszerű és normális is lenne a mostanihoz képest.
2022. márc. 23. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én vagyok túl liberális felfogású, de nem értem miért kellene nekem "beavatás" meg egyáltalán miért kellene "férfinak" lennem.

Nyilván nem akarok nőies sem lenni, nem vagyok "homár" csak átlagos férfi aki alapvetően tisztában van azzal, hogy férfi, és nem kellenek "tesztek" amivel bizonyítom magamnak.

2022. márc. 23. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztonságosan is bizonyíthatsz magadnak. Pl elmész önkénteskedni. Állatmenhelyre, hajléktalanokat segítő alapítványhoz, vagy az ukrán menekülteket segítő helyre. Bárhová, amerre húz a szíved.

Aki önként, ellenszolgáltatás elvárása nélkül másokért tesz bármit, az felelősséget vállal, és ezt is lehet úgy nézni hogy férfi esetén férfias és felnőttes dolog felelősséget vállalni. Nemesít.

2022. márc. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!