Van még rajtam kívül, aki egy lúzer, vesztes, semmit nem ért el az életben?
Betanított munkás vagyok. Lassú felfogású, lassú gondolkodású, buta, feledékeny, egyszerű ember vagyok.
Nem értek semmihez! Annyi "jó" van bennem, hogy izmos vagyok. Ez a legnagyobb siker, amit elértem az életemben.
Sosem volt még hat hónapnál hosszabb kapcsolatom(az is csak egyszer).
A nőknek nem kellek hosszú távra a fent említett okok végett. Megértem őket!
Csak kalandra vagyok jó olykor a jó testem miatt. Amúgy ronda a fejem.
Dísztyúkjaim vannak. Velük imádok foglalkozni! Tudom, nem egy agytröszt hobbi, de én mégis imádom!
Rengeteg különböző színű, fajtájú formájú pipim van! A többségük kedves, szelíd.
Idén is keltek csibéim. Mondhatjuk, hogy ez a másik dolog, amihez értek.
Szeretek még sütni - főzni! Mondjuk, recept alapján nem egy művészet...
A munkahelyemen sem én vagyok a legélesebb kés a fiókban, de itt már megszoktak a kollegáim.
Próbáltam kitörni, de csúnya bukás lett a vége a felnőtt suliban. Mint mindenhol, ott is én voltam a legbénább.
Helyesen írni tudok igen. De ehhez nem kell ész, csak veleszületett készség.
Kíváncsi vagyok, vannak e még ilyen magamfajta embertársaim!
Az a furcsa, hogy szinte kivétel nélkül mindenki, aki házas - vagy régóta kapcsolatban él, panaszkodik nekem, hogy mennyire rossz neki, így a gyerek, úgy az asszony stb... Nem tudom, ez miért van!
Sok férfi meg összetenné a két kezét, ha minimum barátnője lenne!
Köszönöm! Szerencsére, a helyesírásommal sosem volt gondom! Egyrészt megvan a készségem hozzá, másrészt régen rengeteget olvastam!
Igen, köszönöm! Nem vagyok egy agresszív típus. Jó szívem van, de ez gyakran nem előny, hanem hátrány, mert ki akarnak használni...
Igazat írsz! Nagyon nehéz az embernek elhinni magáról, hogy értékes, ha egész életében szinte mindenkitől az ellenkezőkét hallja...
Volt, aki azt mondta nekem, hogy nincs értelme a létezésemnek, mert nem értek semmihez.
Igaz, ő ugyan jól keres, de nincs senkije, semmije, ami csak az övé a negyvenes évei közepére sem.
De, az ember az ilyenek szavait is átgondolja, sajnos.
Próbálok a magam kis világában élni, de ez nem olyan egyszerű.
Bár, nagyrészt sikerül.
Igen, sokan vagyunk igy. Mondjuk en izmos sem vagyok, a noknek se rovid, se hosszu tavra nem kellek. Szinten jo a helyesirasom, vannak tyukjaim is, van egy Kabir kakas, egy Serama keverek kakas, meg volt nehany Cemani, ami aztan keveredett a Kabir kakassal, maradt belole egyetlen egy, a tobbi ment a fazekba, mert a diszbaromfi is alkalmas fogyasztasra, foleg a Cemani, ami az itteni elit "fine-dining" ettermek repertoarjaban megtalalhato, bar van egy fura utoize, a Serama pedig a furjhusra hasonlit.
37F incel
Hosszu kapcsolatban elni, es allandoan alkalmazkodni szinte ugyanolyan nehez, mint egyedul elni, csak mig az elsoben az ember inkabb szellemileg es anyagilag van megterhelve, a masodikban inkabb lelkileg... ha lehet igy fogalmazni. Nagyon ritka az, amikor a hosszu kapcsolatban az egyik fel ne dominalna, ne ervenyesitene az akaratat a masikkal szemben. Talan ez a legnehezebb resze, amikor mindenki mast akar, es egy megfelelo csaladi dontest kell hozni.
A legtobb kapcsolat problemaja, a veszekedes legfobb forrasa az eltero akarat, es a kompromisszumok hianya, vagy mar a keszsegnek is a hianya. Egyebkent meg ne gondoljatok azt, h aki kapcsolatban el, annak a szexualis elete alapvetoen mindig rendezett, tehat neki sokkal jobb, mint Nektek. (Hahaha, a masik legnagyobb problemaforras!)
Ne azert tegyetek ossze a kezeteket, Fiuk, h legyen vegre baratnotok, hanem h olyan legyen, aki Benneteket megbecsul. A joszivu embereket konnyu kihasznalni. Meg kell huzni a hatart. Csak azert ne maradjatok majd senkivel, mert nincs mas, nehogy valaki eluralkodjon rajtatok, es aztan vissza kelljen sirni az egyedulletet!!! Az "ellentetek vonzzak egymast", na... sok esetben csak egy rovid ideig tudja az embert elkapraztatni a kulonbozoseg. Szerintem ritkan mukodik jol, utana szembesulhet az ember azzal, h a sajat magahoz hasonlo ertekrendet, gondolkozasmodot es habitust tudja jobban elviselni. Legalabb is a nagyon elterot igencsak nehez hosszutavon, szerintem.
Sokkal tobb onbizalomra lenne szuksegetek, es ehhez az is kell, h ne hallgassatok meg a negativ kritikat, ne gondolkozzatok el rajta, foleg ha hozzatok nem is kozelallo embertol ered. Ezt meg kell tanulni kezelni. (Milyen ember az olyan, aki azt mondja a masiknak, h semmi ertelme a letezesenek, mert nem ert semmihez. Es hogy van ehhez joga?! Ezt el sem tudom kepzelni, de azt sem, h egy percig komolyan veszem. Neki elsosorban sajat magaval van/volt baja, de boven!)
A disztyukokrol... igen, gondoltam, h fogyaszthatoak, csak rosszul fogalmaztam, ugy kellett volna irnom, h emberi fogyasztasra SZANT tyukokat kellene vinni a piacra. Akkor ezek szerint a diszeket meg az etterembe :)
Ugyesek vagytok Fiuk es tok jo hobbitok van! Csak talan meg nem abban a korban vagytok, amikor a nok felfigyelnek ratok. Ahhoz meg kell nehany ev esetleg, nem tudom.
Nokent szegyellem ezt leirni, de az a ferfi, akinek van penze, (es kelloen apolt emellett), mindig elkel a nok koreben. Ez egyfajta noszerzesi lehetoseg, de en nem ajanlanam Nektek eletcelnak, mert ez igy nem oszinte erzelmekrol szol. Tehat nem a jo irany.
Az onbizalom, az nehez kerdes, mert altalaban pozitiv tapasztalatok alapjan alakul ki (az egeszseges valtozata). Tehat ha nincsen eleg ilyen tapasztalatotok, akkor meg kell tanulnotok magatokrol (is) pozitivan gondolkozni, es amikor csak lehet, vidamnak, derusnek maradni... mert ugye a mar emlegetett kisugarzasnak oriasi jelentosege van.
A nok kellemes tarsasagban szeretnek lenni, nem olyanokkal, akik magukat nem tartjak semmire. Ez alapveto, es osztonos is, hiszen amikor egy no tarsat valaszt, akkor tudat alatt, vagy szandekosan a gyereke apjat is keresi benne. Egy onmagat nem becsulo ember, aki azt mutatja, h semmihez sem ert, nem tudna eltartani egy csaladot, stb. az nem kivanatos a csaladalapitasra!!! Ilyen kepet ne fessetek magatokrol, es ne sugarozzatok ki!!! Arrol nem is beszelve, h aki magat sem becsuli, az altalaban mast sem tud annal jobban megbecsulni. Ehhez a megvilagosodashoz sajnos nekem is tapasztalatra volt szuksegem:)
Szerintem mindkettotoknel az a legelso gond az ismerkedessel, h valoszinuleg alig talalkoztok nokkek. Nincs ujdonsag. Kevesbol nagyon egyszeru azt a kovetkeztetest levonni, h "nem kellek senkinek". De ez a valosagban nem igy van. Nem igy lesz!!! Nem kell igy gondolkozni, mert az rogton meg is latszik rajtatok. Luzer csak az lehet, aki elhiszi, es masokkal is elhiteti, h semmire nem kepes, es senkinek nem kell.
Igazán magas érzelmi intelligenciával - és igen jó szívvel rendelkező személyről árulkodnak ezek a mélyreható sorok!
Csak az a baj, ha az ember szinte mindenkitől ezt hallja, hogy buta, semmirekellő, lúzer, akkor elgondolkodik rajta, hogy van alapja ezeknek a megállapításoknak, ha mindenki ezt mondja róla! Minden ember nem lehet ennyire gonosz, rosszindulatú!
A főnököm is megmondta nekem kedvesen, hogy lassú felfogású, nehezen gondolkodó személy vagyok, de jólelkű.
Tehát, tényleg egy suttyó vagyok, ebbe már beletörődtem. Ahogy abba is, hogy egyedül, az allataimmal fogok leélni az életem!
Ha esetleg olyan társaságba kerülök, ahol több nő van, ott is csak az izmaim miatt vesznek észre, nem a tulajdonságaim miatt...
Volt olyan szeretőm, aki nyíltan megmondta, hogy csak a testem miatt van velem! Amúgy egy gyenge értelmi képességű férfi aki tart!
Az a baj, hogy aki nem olyan, mint én, ő nem érti ezt meg... Kívülről más perspektívából látja a szemlélő!
Köszönöm azért a kedves sorokat! Ne feledd, hogy nem csak a rosszat, de a jót is visszakapja az ember!
Szerencsés, boldog életet kívánok neked!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!