Győztes, vagy vesztes embernek tartod magad?
Ezt nem tudom egyértelműen megállapítani, mivel egy ideje nagymértékben változott a szociális kapcsolataim MINŐSÉGE - jó irányba - és az eredményen azt látom, hogy elég sok embernek szimpatikus vagyok.
Bizonyos tekintetben a hétköznapi teljesítményemmel nem vagyok elégedett, de ez egy másik dolog. Tehát vegyes. Félig egyik félig másik tulajdonság.
Győztes vagyok aki sokat veszített már. Ez igaz időre és egyéb dolgokra is.
Továbbá a győzni és nyerni kifejezés nem mindig azonosat takarnak.
Én hiszek abban is, hogy működik az "eleve elrendeltség" fogalma. (Tehát hiába határozok el valamit, ha nem tudok olyan eszközökhöz jutni, amelyekkel a kívánt célt el tudom érni.)
Nem minden esetben önbeteljesítő jóslatokról van szó.
Ilyen volt a pályaválasztásom időszaka is. (Hol volt még az internet 1991-1992.-ben?! Sehol.) Már 12 évesen "kiszemeltem" magamnak egy apuka pótlékot, akinek úgymond a "szolgálatára" szegődtem volna.
Akkor ugye még szinte "gyerek" voltam a mai élettapasztalataimhoz képest. Most meg már a számítógép - a személyes kontaktusokat kivéve - elég sok minden rendelkezésre áll majdhogynem korlátok nélkül.
1-es válaszoló voltam.
"Tarthatja magát egy vesztes győztesnek és egy győztes vesztesnek?"
Szerintem egy vesztes tarthatja magát győztesnek, de egy győztes biztos benne, hogy ő melyik kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!