Nyugat Európai országokban miért nem szeretnek fürdeni az emberek, hogy heti 1-2-szer fürdenek csak, koszosan érzik jól magukat?
Nem a gyorsaság a lényeg. Én úgy gondolom, felesleges, és egészségügyi szempontból sem indokolt a teljes testfelületet minden nap lemosni, ha nem izzadt, vagy koszos az ember. A felsorolt testrészeket viszont fontosnak tartom mindennap megmosni, nem érzem jól magam, ha nem frissen tiszták.
Ha valaki szerint ez így igénytelenség, azt szeretettel üdvözlöm. Felőlem aki akar, zuhanyozhat félóránként is, ha attól érzi többnek magát.
Értem, de csak azért, mert zuhany alatt vagy, nem kell megmosni mondjuk a lábad hosszát vagy a hátadat. Akkor is mondhatod, hogy arc, hónalj, lábköz, talp, és a többit csak víz éri.
Nem kötekedésből kérdem, tényleg nem láttam még ilyet és érdekel. Amíg le nem írtad a zuhanyrózsát, fixen azt hittem, hogy a csapnál vagy lavórban mosdanak az emberek, mikor ezt mondják. De zuhanyrózsával muszáj kádban, hogy a víz elfolyjon. Erre a csavarra nem számítottam. 😄
Kicsit "kagylózz bele" a jelenleg is folyó - magyar - választási "kampányba"! -Itt is ez a nívója néhány vezető csövesnek!
"Ne fürgyé'le!"
Ne fűts télvíz idején, ha vízzel csinálsz is valamit, az csak hideg víz legyen. Ha amerikába utazol, akkor is járj gyalog, - kibírod azt a kis időt a megtakarításért, környezetvédelemért cserébe az óceán medrében sétálva...
GrónNesz és barátttyyyai!...
"Nem kád, zuhanykabinom van. Remélem, most már minden részlet a helyére került."
Ezt úgy értem, hogy lezuhanyozol, csak nem minden testrészedet szappanozod. Ez így világos.
"Ezt úgy értem, hogy lezuhanyozol, csak nem minden testrészedet szappanozod. Ez így világos."
Nem jól érted, de mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!