Nyugat Európai országokban miért nem szeretnek fürdeni az emberek, hogy heti 1-2-szer fürdenek csak, koszosan érzik jól magukat?
Az tény, hogy az ember a saját testszagát nem érzi meg és sok ember él abban a hitben, hogy ő heti 2 fürdés mellett nem büdös.
Egyrészt a nemiszervnek és a fenéknek tud szaga lenni a rendszeres tisztítása híján. Másrészt a láb is tud árasztani egy kis kellemetlen szagot. A hónalj dettó. Van akinek a testére száradt izzadtság is kicsit szagossá teszi az illetőt.
(Arról nem is beszélve, amikor valaki fogat se most, de a mániája, hogy állandóan beszélnie kell és terjed a tömény szájszag körülötte.)
Sok embert neveltek úgy, hogy ne tegyen megjegyzést a másik enyhébb vagy erősebb testszagára, így esik, hogy valaki bátran állítja, hogy nem büdös, miközben az.
Én se zuhanyzok mindennap. Arcot, lábat, intim részeket mindig megmosom lefekvés előtt, de zuhanyozni hetente 5x szoktam. Még senki se szólt, hogy kellemetlen szagom lenne.
Nyáron, 30 fokban persze más a helyzet, akkor muszáj naponta.
A heti 1-2 viszont tényleg kevés, azt nem bírnám.
A kádban, zuhanyzóban?
Bocsi, hogy értetlenkedek, de egyszerűen nem tudom elképzelni ezt. Nálunk volt olyan, mikor tini voltam, hogy nyaranta egy napra elzárták a meleg vizet, és olyan sokáig tartott pancsikolni. Nem tudom elképzelni, hogy egy zuhany ne lenne gyorsabb, de lehet, valamit nem tudok, valamilyen körülményt nem veszek számításba.
Most tényleg ennyire fontosak a részletek? Videót ne mellékeljek? :D
Én így csinálom, ennyi.
Engem érdekelnek a részletek, mert akárhova bedobom a kérdést, senki nem válaszol. A kivitelezés érdekel, mert nem értem, miért akarna valaki annyira nem zuhanyozni, hogy inkább több időt pazarol el körülményes mosdásra.
Ha te kádban, zuhannyal mosod meg magad az miben más a zuhanyzásnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!