Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyugat Európai országokban...

Nyugat Európai országokban miért nem szeretnek fürdeni az emberek, hogy heti 1-2-szer fürdenek csak, koszosan érzik jól magukat?

Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 23:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%
*heti 2-3 fürdés mellett
2022. márc. 18. 06:19
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Az tény, hogy az ember a saját testszagát nem érzi meg és sok ember él abban a hitben, hogy ő heti 2 fürdés mellett nem büdös.

Egyrészt a nemiszervnek és a fenéknek tud szaga lenni a rendszeres tisztítása híján. Másrészt a láb is tud árasztani egy kis kellemetlen szagot. A hónalj dettó. Van akinek a testére száradt izzadtság is kicsit szagossá teszi az illetőt.

(Arról nem is beszélve, amikor valaki fogat se most, de a mániája, hogy állandóan beszélnie kell és terjed a tömény szájszag körülötte.)

Sok embert neveltek úgy, hogy ne tegyen megjegyzést a másik enyhébb vagy erősebb testszagára, így esik, hogy valaki bátran állítja, hogy nem büdös, miközben az.

2022. márc. 18. 06:59
 23/38 anonim ***** válasza:
77%
Turisztikaban dolgozom. Osztrák, nemet vendégek vannak napi szinten. Nem tudom, hogy tisztalkodnak de sosem éreztem budosnek őket.
2022. márc. 18. 07:12
 24/38 anonim ***** válasza:
78%

Én se zuhanyzok mindennap. Arcot, lábat, intim részeket mindig megmosom lefekvés előtt, de zuhanyozni hetente 5x szoktam. Még senki se szólt, hogy kellemetlen szagom lenne.

Nyáron, 30 fokban persze más a helyzet, akkor muszáj naponta.

A heti 1-2 viszont tényleg kevés, azt nem bírnám.

2022. márc. 18. 08:05
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
2022. márc. 18. 08:09
 26/38 anonim ***** válasza:
24-es, megkérdezhetem, hogy hol mosakszol? Úgy értem lavórba engedsz vizet, vagy a csapnál?
2022. márc. 18. 10:01
 27/38 anonim ***** válasza:
26, arcot mosdókagyló, a többit a zuhanyrózsával mosom meg.
2022. márc. 18. 10:15
 28/38 anonim ***** válasza:
92%

A kádban, zuhanyzóban?

Bocsi, hogy értetlenkedek, de egyszerűen nem tudom elképzelni ezt. Nálunk volt olyan, mikor tini voltam, hogy nyaranta egy napra elzárták a meleg vizet, és olyan sokáig tartott pancsikolni. Nem tudom elképzelni, hogy egy zuhany ne lenne gyorsabb, de lehet, valamit nem tudok, valamilyen körülményt nem veszek számításba.

2022. márc. 18. 10:24
 29/38 anonim ***** válasza:

Most tényleg ennyire fontosak a részletek? Videót ne mellékeljek? :D

Én így csinálom, ennyi.

2022. márc. 18. 10:32
 30/38 anonim ***** válasza:

Engem érdekelnek a részletek, mert akárhova bedobom a kérdést, senki nem válaszol. A kivitelezés érdekel, mert nem értem, miért akarna valaki annyira nem zuhanyozni, hogy inkább több időt pazarol el körülményes mosdásra.

Ha te kádban, zuhannyal mosod meg magad az miben más a zuhanyzásnál?

2022. márc. 18. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!