Nyugat Európai országokban miért nem szeretnek fürdeni az emberek, hogy heti 1-2-szer fürdenek csak, koszosan érzik jól magukat?
Nem tudom, de én is tapasztaltam. Amitől még frászt kapok, hogy vizes hajjal kimennek az utcára, akár novemberben is...
Meg melegítőben járnak mindenhova. 😭😭😭
Szerintem meg az az agybeteg dolog, ahogy egymást túllicitálva versengnek az emberek Magyarországon, hogy ki hányszor fürdik. Én mindennap fürdök! Én mindennap kétszer fürdök! Az semmi, én mindennap háromszor fürdök! Vazze, én meg hetente kétszer-háromszor fürdök, és mégsem vagyok se büdös, se koszos. Teljesen felesleges naponta fürödni. (Ha koszos vagy büdös leszek bármi miatt, természetesen azonnal megfürdök, de városi ember egy átlagos napon mitől lenne az? Attól, hogy ül a számítógép előtt?)
De ez is egy olyan dolog, amit nyilván a zseni magyarok tudnak megint a legjobban, és az egész világ a hülye.
Jq gondolom üritesz nap mint nap,pisis kukivql ès kakis seggszaggal fekszel le.? Ez àm a dicsősèg!
N
Nyugaton azért nem fürdenek reggeltől estig, mert iszonyat drága a melegvíz, és nem szeretnék a fizetésük harmadát a vizszámlára költeni.
Másrészt meg nem jellemző, hogy mindenki büdös lenne. Pedig konkrétan látom is, hogy az ülőmunkát végzők simán hordják két-három napig ugyanazt a felsőt.
Olyan természetesen van, hogy egy-egy kolléga büdös. Legutóbb egy kis 16 éves csittifitti divatcica gyakornok lányka: olyan szaga volt, hogy rá tudsz könyökölni, szerintem ha hetekig nem fürödnék, akkor se lennék olyan büdös. A főnököm behivta négyszemközt beszélgetni, és határozottan javult a helyzet (de nem tökéletes, gondolom a hormonok miatt). Szóval az se mondható, hogy elfogadott, ha valakinek testszaga van.
De ugyanez van Magyarországon is: a többség nem büdös, csak egy-efy ember, azt meg kibeszélik vagy normális kollégák szólnak neki.
Magyarországon legutóbb pont az a kolléganő volt büdi, aki legjobban bizonygatta, hogy naponta kétszer fürdik. De ha a dezodort nem ismeri, akkor délben már igencsak izzadtságszagú.
Régebben én is csak este fürödtem, de a korral gyakrabban izzadok, úgyhogy kell reggel is, ha nem is minden nap. A hátam is leizzad, nem elég a hónaljmosás. Fiam most kamasz, ha sulis napja van, reggel is fürdik, 7vgn meg elviseljük a szagot 😃
Külföldön tuti megszokott az emberszag, de attól még nem kellemes.
Csak gratulálni tudok azoknak, aki pállott nemi szervvel fekszenek le aludni (gondolom vizelni, székelni azért szoktatok napi szinten). Nagyon gusztusosak lehettek....
Most nem azért, szerintem a napi 2 fürdés túlzás, kivéve, ha mondjuk edzett valaki és nagyon megizzadt, de napi egy nem árt. Nekem hiába mondja valaki, hogy 2-3 fürdés mellett nem büdös. Dehogynem, csak nem érzi magán, borzasztó igénytelen az ilyen ember.🤢🤢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!