SZAVAZZATOK ! Ha birtokában lennél az örök élet titkának, egyedül te, vagy lenne ilyen szer, akkor mit tennél ezzel a tudással ? Megtartanád magadnak ? Az lenne a feltétel, hogy úgy mentenéd meg őket, hogy ők nem tudnának róla.
Sok mindent nem értek a kérdésben.
Először is, mindenki öreg maradna, fájdalmakkal, nyavajákkal?
Ha másokat is "megmentek" (mitől?), akkor nekem bármivel rosszabb lesz?
Ha nem, miért nézném tétlenül meghalni azokat, akik számomra fontosak?
1: " Először is, mindenki öreg maradna, fájdalmakkal, nyavajákkal? "
Annyit írtam, hogy örök élet és hogy mindenre immunis lennél, bármilyen külső hatásra. Bármi is történne, nem halnál meg.
" Ha másokat is "megmentek" (mitől?), akkor nekem bármivel rosszabb lesz?
A haláltól mentenél meg. Miért lenne rosszabb neked ? Nem lenne rosszabb.
" Ha nem, miért nézném tétlenül meghalni azokat, akik számomra fontosak? "
A te döntésed lenne.
En nem szolnek senkinek, a cuccot megsemmisitenem. (Megoldanam, ha mar olyan okos lennek.)
Lehet anyazni, de sztem nem vezetne semmi jora az "orok elet".
Hát, hogyha arról szól a dolog, hogy aggastyánként életben maradok örökre mondjuk krónikus porcfájdalmakkal, és a szeretteimmel is ugyanezt teszem, és rendszeresen összegyűhetünk panaszkodni egymásnak a rendelőben receptírás előtt, hogy kinek mije fáj jobban, mint a másiké...
...akkor lehet, hogy párszáz éven belül megbánnám. :)
szerintem az örök élet nem való az embernek. bőven elég ez a földön eltöltött jó esetben 75-80 év. A többség ezt is elpazarolja.
Szóval a titkot magammal vinném a sírba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!