Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tök szar nem hogy a kapcsolato...

Tök szar nem hogy a kapcsolatok a valóságban nem olyanok mint sok filmben?

Figyelt kérdés

Ezt az érzést őszintén nem egy film hozta ki belőlem, de amit utoljára láttam az volt a legdurvább ami miatt kérdezem ezt. Konkrétan a Witchert néztem meg, aki látta tudja mivan benne, nem egy tipikus szar film...nekem nagyon tetszett.

Csak az nem hogy a szerelmet így mutatják be hogy adott egy alfahím meg a tökéletes mágus nő...tökéletes a szex minden szóval szerintem értitek mire gondolok.

Egy ilyen film után teljesen el tud szakadni az ember a valóságtól, és így csalódott lettem hogy nekünk miért nincs ilyen, hogy közös végzet meg stb :d meg hogy az egész nem olyan mint egy film, és így sokkal szarabbnak is éreztem a kapcsolataim de még magamat is:d

Más is szokott ilyent érezni? De amúgy egy tökéletes film/sorozat mindenkinek ajánlom 29f

2022. márc. 14. 19:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát azt hogy a kapcsolatok a filmhez képest sokkal egyszerűbbek, unalmasabbak, minőségben is rosszabbak. Én például nem akarok házas lenni mert dög unalom, nincs benne ennyi szenvedély, viszont k..ázni sem olyan jó már, mert nem olyan különleges a lány miatta.

Nem tudom hogy mondjam el, képeken olyan jó az egész, de az életben nem ilyen, ez ami zavar :d

2022. márc. 14. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Most már értem. Én sajnálom, hogy neked nem ilyenek a kapcsolataid de másnak attól még lehet. Nekem akkor lett ilyen amikor hozzám illő partnerem volt.
2022. márc. 14. 23:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egész élet egy nagy szar, ahhoz képest, amilyennek a filmekben mutatják be.
2022. márc. 15. 00:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!