Tök szar nem hogy a kapcsolatok a valóságban nem olyanok mint sok filmben?
Ezt az érzést őszintén nem egy film hozta ki belőlem, de amit utoljára láttam az volt a legdurvább ami miatt kérdezem ezt. Konkrétan a Witchert néztem meg, aki látta tudja mivan benne, nem egy tipikus szar film...nekem nagyon tetszett.
Csak az nem hogy a szerelmet így mutatják be hogy adott egy alfahím meg a tökéletes mágus nő...tökéletes a szex minden szóval szerintem értitek mire gondolok.
Egy ilyen film után teljesen el tud szakadni az ember a valóságtól, és így csalódott lettem hogy nekünk miért nincs ilyen, hogy közös végzet meg stb :d meg hogy az egész nem olyan mint egy film, és így sokkal szarabbnak is éreztem a kapcsolataim de még magamat is:d
Más is szokott ilyent érezni? De amúgy egy tökéletes film/sorozat mindenkinek ajánlom 29f
lépj be egy szerepjatekos oldalra, ott kiélheted magad✌️
Amúgy viszont szerintem a filmbeli kapcsolatok is csak azért tűnnek jónak, mert a színészek baromi jól néznek ki. A forró szexjelenetek után viszont ezerszer nagyobb drámázás megy köztük, mint a normál emberek között.
Persze nyilván tudom hogy nem valóság meg egy vagy ezer Hollywoodi trükkel nem tud nagyon versenyezni egy átlag ember :d csak fos érzés...nem is a szex része hanem az érzelmek...ahogy elő vannak adva.
Szerintem egy szerep játék nem segít ezen :/ de azért köszi, valahogy ki ábrándulok inkább :d
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!