Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőnek vagy férfinak jobb lenni ?

Nőnek vagy férfinak jobb lenni ?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 02:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

#27 Ismerek olyan nőt aki csak átlagos és még így is akadt neki jekentkező tonna számra amiből sikerült neki találnia egy minőségi férfit.

A tényleg szép nőkről meg aztán ne is beszéljünk...

2022. márc. 10. 17:26
 32/40 anonim ***** válasza:
86%
Miért gondoljátok azt, hogy a nőnek jó az, hogy szexre kell bárkinek? Vagy hogy jó az, hogy kapcsolattal hitegetik, aztán mikor hónapokkal később, mikor már bízik eléggé a partnerében, megtörténik a szex, utána elhagyják? Hány férfinak róják fel, ha sok nővel volt? És hány nőnek?
2022. márc. 10. 17:32
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

#32 Had jerdezzek én is valamit. Miért van annyi nő aki titokban csalja a párját és közben megjátsza otthon az angyalt? Miért van annyi nő aki szexre tart csak egy vagy akár több férfit.

A férfiaknak nem róják fel biológiai okok miatt, a nőnek pedig ugyanezért róják fel. Egy férfi egy év alatt minden nap megtermékenyíthet egy másik nőt, míg egy nőt egy évben csak egyszer termékenyíthetnek meg. Hát nem logikus ha belegondolsz?

2022. márc. 10. 17:40
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

"Miért van annyi nő aki titokban csalja a párját"

Miért nem kellenek olyan nők, akik nem csalnak meg?

2022. márc. 10. 18:57
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez meddő vita. Mindenki a saját nemével elégedetlen, mert azt hiszi, hogy a másiknak jobb.

Aztán a fenéket. Semmivel sem jobb.

Megvan az előnye is, és a hátránya is mindkettőnek. A hátrányaival sajnos együtt kell élni, nem lehet mást tenni.

A megfelelő társ megtalálása az mindenkinek nehéz. Mindegy, hogy férfi vagy nő az illető.

Talán ez most a legnehezebb ebben a mai világban.

Én a munkám miatt sok idegen emberrel beszélgetek nap mint nap. Sajnos majdnem mindenki panaszkodik.

Akinek nincs az azért, akinek van, az meg azért mert nem működik jól.

Az is nagyon rosz ám, ha az ember megházasodik, és 2-3 év múlva jön rá, hogy"

"Hú basszuskulcs..Ennek nagyon mellényúltam."

Én kétszer jártam így. 😢😭

2022. márc. 10. 20:29
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
#35 Okos ember nem házasodik.
2022. márc. 10. 21:00
 37/40 anonim ***** válasza:
0%
#34 Miért kell folyton elmozdítanod a kapufát mikor vesztésre állsz. Tudod azok a nők akik csalnak nem írják a saját homlokukra. Ismerettségi körben láttam ra példát, nem rólam van szó.
2022. márc. 10. 21:02
 38/40 anonim ***** válasza:
88%
Ha a férfi félrelép, a nő hibája, ha a nő félrelép, a nő hibája. Uraim, nem ültök kicsit fordítva azon a pacin?
2022. márc. 10. 21:07
 39/40 anonim ***** válasza:
29%

#38 A rémálom világodban ahol a nő az áldozat ott esetleg. Ha a féfi csal akkor egy gazember, ha a nő csal akkor is a férfi a hibás mert elhanyagolta szegényt, vagy sz_r az ágyban.

Elfelejtettem említeni hogy az ágyban is a férfinak kell teljesíteni, és megfelelni.

18-as voltam.

2022. márc. 10. 21:16
 40/40 anonim ***** válasza:
23%

Amúgy igen,20 centis fax,és vastag pénztárca.

Ha nincs olyan baromi nagy pénztárca,de azért van,egy nagy faxxal ki lehet egyenlíteni,korrigálni.

És fordítva is.

Álszentség a mai világban több van,mint levegő.

Ilyen témákban felesleges is kikérni más véleményét...

2022. márc. 10. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!