Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőnek vagy férfinak jobb lenni ?

Nőnek vagy férfinak jobb lenni ?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 02:13
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
72%

Ilyen értelmi szintekkel nem csoda ha nem kapnak a nők. Egyes válaszokat elnézve.

A mai világban már kezd alakulni az emberek közti egyenlőség

(nemek között, bőrszínek között, identitás, vallás, stb.) És hát a régimódi fehér férfiak ezt nehezményezik, és panaszkodnak, meg siránkoznak amint nem azonnal nyíllik nekik az adott ajtó.

De nem arról van szó, hogy bármivel nehezebb lenne egy fehér férfinek (hisz képletesen mondva övék volt a világ eddig) hanem szimplán nincsenek hozzá szokva, hogy lassan mindenkinek ugyan annyi joga lesz mindenhez. (Mondom ezt fehér férfiként.)

2022. márc. 10. 15:47
 22/40 anonim ***** válasza:
16%
#20 A nagyszüleink korszakában nem volt divat hogy a nők pár évente, pár havonta váltották a partnereiket. Abban az időben a nő összeházasodott egy férfival a tizes évei végén, legkésőbb a huszas évei elején és leélte vele az életét. Sőt a legtöbb nőnek abból az időből a férje volt az első és az utolsó partnere. Akkoriban a nők még nőként viselkedtek. Egy csomó mai nő még gyereket se akar, de bezzeg nekik milyen nehéz...
2022. márc. 10. 15:58
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

"A társkereső oldalakon, ahol elmondja a nő, hogy milyen férfit szeretne, az utolsó mondat szinte mindíg ez:

"20 cm alatt ne keress.""

Aki ilyet ír, az tuti nem nő.

2022. márc. 10. 16:02
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom.

Én csak azt írtam most le, amiket gyakran olvasok társ és szexpartner kereső oldalakon.

2022. márc. 10. 16:16
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Nő ilyet nem ír, ez vagy chatrobot, hogy pörgessék az oldal látogatottságát, vagy pasi szórakozik.
2022. márc. 10. 16:20
 26/40 anonim ***** válasza:
82%

"miért van itt egy rakás olyan nő aki már 10-20-30-40+ férfival feküdt le."

Qrvák mindig voltak, én meg csak egy férfivel kerültem olyan intim kapcsolatba, aztán az is lelépett, mert nem akart kapcsolatot. Köszönöm a tapasztalatot neki egyébként, mert utána már könnyebben felismertem a hasonló beetető praktikákat, és el tudtam hajtani idő előtt az ilyeneket.

2022. márc. 10. 16:25
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
"Egy nő ha már szépnek születik" - És ha nem születik szépnek?
2022. márc. 10. 16:27
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

Az sajnos pech.

Akkor nehéz, vagy nehezebb lesz a társkeresés. 😢

2022. márc. 10. 16:58
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

#26 "én meg csak egy férfivel kerültem olyan intim kapcsolatba"

Az pont egyszer több a kelleténél. Az egyszer elbukott angyal is bukott angyal. Attól hogy te büszke jégkirálynőnek tartod magad aki nem fekszik össze akárkivel, és csak kapcsolatban, még van egy férfi aki elmondhatja hogy megvoltál neki anélkül hogy párkapcsolatban lett volna veled.

2022. márc. 10. 17:21
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én kapcsolatnak gondoltam kis naiv 22 évesen azt a 11 hónapot, csak ő lépett le utána.
2022. márc. 10. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!