Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőnek vagy férfinak jobb lenni ?

Nőnek vagy férfinak jobb lenni ?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 02:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%

10.

Teljesen igazad van mindenben, talán egy dolog van ami fontos lehet.

Ma ha egy férfi szeretne egy nőt, nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy megis kapja, mert a nők iszonyatosan válogatnak.

Ha viszont egy nő néz ki egy férfit, és kezdeményez, abból 90%, hogy lesz valami.

A mai világban nagyob nagyon nehéz lett nekünk férfiaknak nőt kapni.

Irgalmatlanul nehéz. Szinte tulajdonképpen lehetetlen ma nőhöz jutni. A nő viszont akit akar azt meg is kapja.

Persze természetesen csak akkor, ha azért néz is ki valahogyan.

Sőt. Azt vettem észre, hogy a nők kicsit vissza is élnek azzal, hogy irgalmatlanul jó, fantasztikusan jó testük van, és még élvezik is, hogy látják a férfiakat szenvedni emiatt.

Tudják, hogy a férfinak, a kémiai fokyamatok miatt, óriási szükségük lenne a nőkre.

A nőknek könnyebb, náluk úgy tudom, nincs az a fajta kémia, hogy minden áron férfi kell.

Ha van úgyis jó, ha nincs úgyis jó.

2022. márc. 6. 14:41
 12/40 anonim ***** válasza:
47%

Lemaradt valami.

Úgyhogy csak ennyit akartam 10 es.

Munkavállalás, szülés, gyerek vállalás, otthoni munkák, havi "betegség", ezek biztosan hátrányos dolgok.

Kapcsolati téren, társketesés terén viszont jobb a nőneműség szerintem.

Na és a szexről már nem is beszélek. A férfinak ugye teljesíteni kell. Ha nem tud teljesíteni,rengeteg a veszekedés, megromlik a kapcsolat, jöhet a válás, vagy titokban a szerető.

Egyik sem jó.

2022. márc. 6. 14:50
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

"Ma ha egy férfi szeretne egy nőt, nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy megis kapja, mert a nők iszonyatosan válogatnak."

Komoly kapcsolat esetén ez mindkét nemnél szerencse kérdése is. Ugyanis jó esetben egy életre kellene, hogy szóljon, arra meg azért gondolom, neked sem mindegy, ki a partner, akivel egy háztartásban öregszel meg.

2022. márc. 6. 14:55
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

"Na és a szexről már nem is beszélek. A férfinak ugye teljesíteni kell. Ha nem tud teljesíteni,rengeteg a veszekedés, megromlik a kapcsolat, jöhet a válás, vagy titokban a szerető."

A nők felé is van elvárás, vannak olyan férfiak, akiknek az orális szex alap, és ha egy nőnek az kellemetlen, akkor kuka.

2022. márc. 6. 14:57
 15/40 anonim ***** válasza:
11%

Nőnek,csak bele kell ülni a jóba.

Ott hirtelen megszűnik a keményen dolgoztam, hogy eljussak idáig duma.

Elvégre ő egyből kisfőnökként kezdi a cégnél,nem tizedesként.

Férfiként teperni kell,nőként egyből tisztelnek.

Kapcsolat szempontból is neked kell teperned,mindenkinek megvan a képe arról,hogy milyen az igazi férfi.

Téged értékelnek,nem te másokat.

Állja az ágyúgolyót is,stb.

Csak az elvárások.

Ha férfiként rakod az asztalra a lábad,felborítanak ha azt mondod hogy nem hajóztad át a tengert egyszer oda-vissza.

2022. márc. 6. 15:00
 16/40 anonim ***** válasza:
52%
Na, pont az ilyen hülyékről írtam, mint a 15-ös, remélem, legközelebb nőnek születsz.
2022. márc. 6. 15:11
 17/40 anonim ***** válasza:
12%

Én nem a 15 vagyok, de ha lenne lehetőség, én is nőnek születnék ha mégegyszer lehetne.

Kár, hogy az anyaméhben nincs választási lehetőség.

2022. márc. 6. 16:03
 18/40 anonim ***** válasza:
23%

Nem a nőktől várja el a társadalom hogy mindig erősek legyenek fizikailag, és pszichikailag.

Emellett még a nőknek nem kell kezdeményezniük, nem kell udvarolniuk, nem kell izmosnak lenniük, nem kell a farok méretükön stresszelniük (ha 16 centi alatt van akkor már nem is férfi hozzáállás a nőktől), és sokkal kevesebb a kopaszodás esélye is.

Egy nő ha már szépnek születik és van legalább 90 az IQ-ja akkor már tökèletes nőnek számít. Ha kicsi a melle azért szexi, ha nagy akkor pedig azért, a férfi meg csak nagy dorongal férfi. A férfi legyen maga Super-Man akibe belekapaszkodhat a nő, és boldoggá teszi. A nő konkrétan a férfitól varja a megváltást. A férfiakon sokkal nagyobb a nyomás mint a nőkön.

Egy nőnek könnyebb párkapcsolatot is kialakítania, főleg szexet kapnia, és mielőtt valaki azzal jönne hogy "a nők nem erre vágynak" akkor magyarázza el miért van itt egy rakás olyan nő aki már 10-20-30-40+ férfival feküdt le.

Remélem elég ennyi bizonyíték arra hogy nőnek lenni jobb.

2022. márc. 10. 15:28
 19/40 anonim ***** válasza:
23%
Ja és én is inkább jó nőnek születtem volna.
2022. márc. 10. 15:35
 20/40 anonim ***** válasza:
23%

Elég.

Bőségesen elég. Mindent elmondtál.

Nekem van itt az előzőekben 4-5 hozzászólásom, de te említettél valamit, amiben nagyon igazad van, és még nem volt róla szó.

30-40 évvel ezelőtt még azt a kérdést, hogy egy férfinek mekkora a nemi szerve, ezt a kérdést nem is ismerték.

Ma ez lett a legfontosabb.

Mindenütt ezt olvasom.

A társkereső oldalakon, ahol elmondja a nő, hogy milyen férfit szeretne, az utolsó mondat szinte mindíg ez:

"20 cm alatt ne keress."

Borzasztó. Régen ez nem volt téma. Nem volt kérdés.

Az a baj, hogy ezzel a kijelentéssel, a férfiak 90% a kilőve.

Ma már ez lenne a legfontosabb?

Változott a vagina tulajdonsága? Én úgy tudtam, hogy az rugalmas, és ahhoz alkalmazkodik, aki éppen kopogtat.

Lemaradtam valamiről?

2022. márc. 10. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!