Inkább kedves, vagy bunkó embernek tartod magadat?
Figyelt kérdés
Írd meg kommentbe, hogy szerinted kik vannak többen, illetve kort és nemet.2022. febr. 26. 15:06
A kérdező szavazást indított:
Kedves vagyok.
Bunkó vagyok.
32 szavazat
1/9 anonim válasza:
Felszínen kedves, magamban bunkó.
2/9 A kérdező kommentje:
De sok kedves ember van itt. Jó ilyen világban élni. 😊😊😊👍👍👍
2022. febr. 26. 15:20
3/9 anonim válasza:
Először mindenkivel kedves vagyok. Aki viszont ez után bunkó velem, azzal én is az leszek.
5/9 anonim válasza:
Első ránézésre bunkó, de ha értelmesen szólnak hozzám, kedves és segítőkész tudok lenni.
Azért is viselkedem keményen, nagyképűen, hogy ne érezze magát minden suttyó feljogosítva arra, hogy belőlem élhet és az én vérem szívhatja.
6/9 anonim válasza:
Általában kedvesen viselkedek , de a gondolataim alapján bunkó vagyok és néha nehéz elnyomni őket.
7/9 anonim válasza:
Mindenkivel kedves vagyok, potenciális barátként tekintek mindenkire. Viszont ha velem paraszt valaki, akkor én is átmegyek bunkóba. Azt adom amit kapok.
8/9 anonim válasza:
Egy álszent, kétszínű getszinek🤷♂️
9/9 anonim válasza:
Eleinte kedves. Mindig úgy indítok. Amint az első támadó jellegű momentum feltűnik a másik fél részéről, az első bunkózás, azt viszont elég nagy műsor közepette fogja visszakapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!