Egy erősen introvertált, szociális fóbiás embernek diplomát érdemesebb szerezni vagy érdemesebb inkább szakmát tanulni? Egy szakmával pl nyugisabb életem lenne?
Milyen szakma vs. milyen diploma?
Milyenek a kvalitásiad? Képes lennél egyáltalán egy olyan diplomát megszerezni és olyan szakterületen eredményes lenni, ahol magad lehetsz?
Diplomát tudnék szerezni, egyetemista vagyok.
De azt látom, hogy itt inkább extrovertáltak vannak előnyben. Ha elmennék egy multihoz dolgozni, ott is állandóan csapatépítőkre meg ilyesmikre kéne járkálnom. Fontos a csapatmunka. Én ezt nem szeretném. Valami nyugis hely kéne inkább ahol egymagam, esetleg 1-2 ember rajtam kívül elvagyunk és kevés a kontaktus.
A szakma szerintem jobb egy introvertnek de csak akkor ha vállalkozóként késöbb.
A multinál is lehet csendesebb diplomásként de akkor max nettó 300-350 nél tovább nem jutsz
Én is intro vagyok diplomám van. Dolgozom egy irodában néha kell kommunikálni azért de olyan hely nincs ahol egy büdös szót se kéne szólni. Nekem megfelelő így.
Vendéglátást például nem bírtam (kipróbáltam)
Férfi vagyok
Épp ezaz, hogy hiába diplomáznék 5-ösre meg van szaktudásom, nem bírom elviselni a csapatmunkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!