Hogy barátkozzak össze a jövendőbeli munkatársaimmal?
Holnap kezdek a mekiben. Valahogy úgy képzelem el, hogy bemegyek, a főnök ideadja a munkaruhát, körbevezet, megmutat pár feladatot, esetleg valaki más tanít be, és akkor elkezdek dolgozni. Szerintem csak az fog bemutatkozni nekem, aki megmutatja nekem a dolgokat. A többiekhez menjek oda és mutatkozzak be? Ez így hülyeség, mert nagyon sokan vannak.
Eleve azt sem tudom, hogy hogy kéne bárkivel elkezdeni beszélgetni. Vagy ott csendben dolgozik mindenki?
Nagyon rossz vagyok az ilyesmiben, iskolában sincsenek barátaim, csak úgy elvagyok mindenkivel.
Ezt azért kérdezem most, mert ha valami hülyeséget csinálok az első nap, nem úgy csinálom, ahogy szokás(pl. nem mutatkozok be), akkor úgy fognak elkönyvelni, pl. csendesnek vagy bunkónak. És ez nem jó. Nem is vagyok csendes, csak sok idő kell, hogy feloldódjak.
Jó, ez így lehet, hogy egy nagy katyvasz lett, de tényleg nagyon izgulok. Kérlek, ha tudsz, adj tanácsot!
Egyébként 17 éves lány vagyok, ha számít valamiben.
Köszi, ha válaszolsz!
A bemutatkozás és a baratkozas is jönni fog magától :)
Majd érdeklődnek felőled és te is felőluk.
Onnantól simán megy minden
Köszönöm a tippeket!
Attól félek, hogy megpróbálok beszélgetni, erőltetem és tök érdektelen dolgokról fogok beszélni, ami senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!