Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy tini lány rám van...

Ha egy tini lány rám van kattanva használjam ezt ki?

Figyelt kérdés

Alapból csak fiatal lányokkal foglalkozok, nem tudom miért ők izgatnak (nem vagyok pedofil) 18-19 évesek szoktak lenni....de most van egy 17 éves aki már konkrétan áthívott magához. Nem egy félős típus szóval benne lenne mindenbe...de nem tudom mit is csináljak egyenlőre pihentetem vele a dolgot, próbálok másról beszélni vele, de egy értelmű hogy kefélne.

Mit tennél a helyembe? Nagyon azon vagyok hogy bele megyek...de a szülei én nem tudom mit csinálnának velem.

28f

2022. febr. 25. 19:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
86%

#12 Krvara nem volt ám ez mindennapos dolog, csak a hozzád hasonló degeneráltak szeretnek hangoztatni ilyen fantáziákat. Értem én hogy csak így tudjátok normálisnak beállítani a saját (vagy tulajdonképpen bármelyik hozzátok hasonló férfi) szexuális devianciáit, de finoman szólva is tiszteletlen minden ősünkkel szemben h azt mondjátok hogy "jaj a történelem folyamán minden férfi mocskos, ölni való pedofil volt ám, szval nem baj, hogy manapság 30 évesek kezdenek gimisekkel"

Nem volt így.

2022. febr. 26. 10:13
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem egy ilyen hülyét.Ott a srác 23 volt,a csaj 14.

Igaz,hogy a csaj kinézett 18-nak,de akkor is látszódott mennyire gyerek volt gondolkodásilag.

Igaza van annak,aki írta az ilyen lányok hihetetlenül idegesítőek,hisztisek,egy rémálom.

Tetejébe irgalmatlan buták is.

Az a lány is kb másról sem beszélt,mint az instagram,a facebook,meg az ilyen hülyeségei,hogy instán kit írjon ki legjobb barátnőjeként.

Keress egy értelmes korodbeli nőt!

2022. febr. 26. 10:27
 23/28 anonim ***** válasza:
66%
Persze, hogy élj a lehetőséggel! Micsoda kérdés ez. Nem 16 éven aluliról beszélünk. Beszéld le vele, hogy a szülei garantáltan ne legyenek otthon ill. ne állítsanak be. Amúgy miért szólnának bármit is? Ha meg mégis, akkor mondd nekik, hogy a lányuk akart kefélni.
2022. febr. 26. 11:11
 24/28 anonim ***** válasza:
Mellesleg könnyen lehet, hogy a lány szülei is benne voltak már a dolgokban 17 évesen. Akik manapság 40-45 közöttiek simán keféltek már ennyi idősen. Miért szólnának érte? Az is lehet, hogy a lány eddig sem titkolta a szülei elől az ilyesmit, tudnak róla, hogy "aludt" már a hapsijánál. Vagy a kanija ment hozzájuk át.
2022. febr. 26. 18:45
 25/28 anonim ***** válasza:
7%

A 12-13 évesek már kefélnek és nem a cigányokról van szó. Amikor általánosba jártam (1997-2001) akkor az ötödikes-hatodikos lányokat már aprították,volt köztük olyan aki 13-14 évesen már be volt járatva rendesen,szinte gyerekként mindent kipróbált a kiveréstől a 3-4 férfivel egyszerre dologig.

Kérdező!

17 éves,lehet már nem tudsz neki újat mutatni mert már be van járatva ő is. Ha nem akkor mehet a mélytorok és tömd meg keményen minden lyukát a kis... :D

2022. febr. 27. 20:52
 26/28 anonim ***** válasza:
Sőt, pont a lány szüleinek a korosztálya az, akik főleg nyári szünetben már nagyban nyomatták a dolgokat. Akkoriban még nem volt elterjedve az, hogy nyári munka diákoknak. A szülők nem voltak otthon, ámde a "gyerek" igen.
2022. febr. 27. 21:06
 27/28 anonim ***** válasza:
Van a Házibuli c. régi francia film. Azt hiszem '84-es. Már abban benne van, hogy a főszereplő 13 éves lány beszámol a barátnőjének telefonon, hogy megengedte a fiújának, hogy belenyúljon a bugyijába. :D
2022. febr. 27. 21:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Az a korosztály is 50 elmúlt már.
2022. febr. 27. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!