Ha egy tini lány rám van kattanva használjam ezt ki?
Alapból csak fiatal lányokkal foglalkozok, nem tudom miért ők izgatnak (nem vagyok pedofil) 18-19 évesek szoktak lenni....de most van egy 17 éves aki már konkrétan áthívott magához. Nem egy félős típus szóval benne lenne mindenbe...de nem tudom mit is csináljak egyenlőre pihentetem vele a dolgot, próbálok másról beszélni vele, de egy értelmű hogy kefélne.
Mit tennél a helyembe? Nagyon azon vagyok hogy bele megyek...de a szülei én nem tudom mit csinálnának velem.
28f
#12 Krvara nem volt ám ez mindennapos dolog, csak a hozzád hasonló degeneráltak szeretnek hangoztatni ilyen fantáziákat. Értem én hogy csak így tudjátok normálisnak beállítani a saját (vagy tulajdonképpen bármelyik hozzátok hasonló férfi) szexuális devianciáit, de finoman szólva is tiszteletlen minden ősünkkel szemben h azt mondjátok hogy "jaj a történelem folyamán minden férfi mocskos, ölni való pedofil volt ám, szval nem baj, hogy manapság 30 évesek kezdenek gimisekkel"
Nem volt így.
Ismertem egy ilyen hülyét.Ott a srác 23 volt,a csaj 14.
Igaz,hogy a csaj kinézett 18-nak,de akkor is látszódott mennyire gyerek volt gondolkodásilag.
Igaza van annak,aki írta az ilyen lányok hihetetlenül idegesítőek,hisztisek,egy rémálom.
Tetejébe irgalmatlan buták is.
Az a lány is kb másról sem beszélt,mint az instagram,a facebook,meg az ilyen hülyeségei,hogy instán kit írjon ki legjobb barátnőjeként.
Keress egy értelmes korodbeli nőt!
A 12-13 évesek már kefélnek és nem a cigányokról van szó. Amikor általánosba jártam (1997-2001) akkor az ötödikes-hatodikos lányokat már aprították,volt köztük olyan aki 13-14 évesen már be volt járatva rendesen,szinte gyerekként mindent kipróbált a kiveréstől a 3-4 férfivel egyszerre dologig.
Kérdező!
17 éves,lehet már nem tudsz neki újat mutatni mert már be van járatva ő is. Ha nem akkor mehet a mélytorok és tömd meg keményen minden lyukát a kis... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!