Ha egy tini lány rám van kattanva használjam ezt ki?
Alapból csak fiatal lányokkal foglalkozok, nem tudom miért ők izgatnak (nem vagyok pedofil) 18-19 évesek szoktak lenni....de most van egy 17 éves aki már konkrétan áthívott magához. Nem egy félős típus szóval benne lenne mindenbe...de nem tudom mit is csináljak egyenlőre pihentetem vele a dolgot, próbálok másról beszélni vele, de egy értelmű hogy kefélne.
Mit tennél a helyembe? Nagyon azon vagyok hogy bele megyek...de a szülei én nem tudom mit csinálnának velem.
28f
Kiskorú. Hagyd békén. Szülei lehet hogy kiherélnek :D
Én már 20 évesen hülyén éreztem magam 16-17 éves csajjal
1. vagyok
Amúgy ő jöjjön hozzád, mert ő valszeg a szüleivel lakik, apja helyében én is ideges lennék, meg szerintem mindenki
Egy újabb lúzer, aki nem mer a saját súlycsoportjával kezdeni. Na vajon miért?
Lehet lepontozni meg tüncimesékkel jönni, úgyse fogja senki megmagyarázni, hogy javában felnőtt emberként normális dolog középiskolás korú, az illetőhöz képest kislányokkal kavarni.
28 évesen egy tizenévessel milyen közös témátok van? Miről tudsz velük beszélni? Facebook,tiktok,instagram?
Nagyon türelmes lehetsz vagy 28évesen azon a szellemiszinten ragadtál ahol ők vannak.
Nekem ez a korosztály idegesítő és irritáló,egyetlen "értéke" van egy tizenévesnek az pedig a teste,semmi több.
Én inkább kihagyom őket mert fárasztóak és idegesítőek,ha akarod húzd meg csak a szülők meg ne tudják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!