Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a nőről aki miután megtudta, hogy keveset keresek, beszélgetés közben egyszerűen hátatfordít?

Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 14:35
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A valóság azért ennél is siralmasabb mert félmilliót keresek.
2022. febr. 25. 15:28
 12/23 A kérdező kommentje:
(nettó)
2022. febr. 25. 15:28
 13/23 anonim ***** válasza:
Hat az attol fugg h mennyire keveset. Ha a csaj keres 5kilot te meg minimalt akkor ertheto. De ha ingyenelo es eloskodni akar, akkor am is lapat
2022. febr. 25. 16:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Hiába,neki a Chad kell,a top 1%-ból kell egy,akit magához tud láncolni,csapdába tudja ejteni egy gyerekkel,és még ráadásul színesebb is az élete a gyerekkel,mert másról nem nagyon szól.

Kész is.

2022. febr. 25. 17:48
 15/23 A kérdező kommentje:
Őőő nem biztos. Ahogy elkezdtem írni hogy a valóság siralmas lehet hogy a fél millió elég lenne neki, csak ott bukott el az ügy hogy először egy csekélyebb pénzt hozó másodállásom derült ki és lehetséges hogy azt hiszi hogy annyi az össz jövedelmem. De miután hátat fordított én már - asszem érthető módon - nem erőltettem a további párbeszédet.
2022. febr. 25. 18:01
 16/23 anonim ***** válasza:
30%

Ne bele fektesd a pénzed.

Ne is erőltesd,egy normálisat keress,akit még nem Magyarországon nevelt fel a közmentalitás.

Magyarul ne itt.

Vannak még olyan nők,akik a bikiniben járó Iphone mániás qrvákra úgy néz rá,hogy mi a fszt csinál ez a nemnormális köztulajdon...

És ők maguk nem kínálgatják magukat minden szőke magas hercegnek,csak mert jó kocsija van.

Csak ne válassz olyan országot,ahol lefejeznek,ha hozzá mersz szebben szólni a nőikhez. Tartsd tiszteletben őket,ők még nem keveredtek halálra fűvel-fával,és még a születendő gyerekek úgy néznek ki,mint ők.

Ezt meg akarják tartani,ami szép is.

2022. febr. 25. 18:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Vannak (családos nem egyedülálló) ismerősök akiknek ha fixen 5kiló lenne a jövedelmük minden hónapban akkor kiugranának a bőrükből...

Amúgy örülj neki,hogy nem kerültél közelebbi kapcsolatba egy ilyen nővel!

2022. febr. 25. 18:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Hat az nemjon magatol.
2022. febr. 25. 19:05
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi rémít meg jobban a penzehsege vagy a hulyesege...
2022. febr. 25. 19:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Minek foglalkozol meg vele? 😀
2022. febr. 25. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!