Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek még leszek magasab...

Szerintetek még leszek magasabb a jövőben, hogy legalább átlagos magasságom legyen? (175cm lenne a célom) 16F

Figyelt kérdés

170-171 cm, 57kg 16 éves fiú vagyok. Kicsit alacsonynak tartom a magasságomat a többi korombéli ismerősömmel szemben és szeretném tudni, hogy szerintetek mennyire lehetek én ennél "magasabb" a jövőben? Szüleim sem termetesek annyira (Édesapám: 175~ Édesanyám: 165~). Alapvetően jelenleg eléggé kisgyerek arcom van, kinézhetek 14-nek körülbelül.

És ez mellett egy olyan kérdés is felmerült bennem, hogy szerintetek ha elkezdek edzeni, akkor az meggátolhat engem a növekedésben?

2022. febr. 21. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

20 éves korodig nősz. Ha változatosan étkezel, de nem elhízásig, akkor még van benned simán 6-8 centi.

Türelem, meglesz az áhított magasságod...sőt..

2022. febr. 21. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Legendák ide meg oda, nem hinném, hogy a gyúrás bármilyen irányba kimérhető mértékben változtat ezen... de ha aggódsz, akkor inkább a húzódzkodó rúd legyen a fejed felett, ami nyújt téged, mint a 200 kilós súlyemelő rúd, ami nyom téged. Tehát nyugodtan edzzél, legfeljebb megválogatod, mit.
2022. febr. 21. 22:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Simán elérheted a 175 cm-t, a fiúk gyakran nőnek 17-18 éves korukban is vagy akár később. Garancia persze nincs semmire, de nem reménytelen. Egy gimis osztálytársam pl 15 évesen volt 163, érettségire közel 190-re nőtt.

Az edzés meg max akkor befolyásol, ha mondjuk versenyszinten gyúrsz, súlyt emelsz, netán szereket is használsz, de gondolom, nem ez a cél.

2022. febr. 22. 15:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Olyan suliba jártam, ahol az általános és a gimi egy épületben volt. Volt egy arc, akkor volt nyolcadikos, amikor én pici elsős. Rendesen alacsony termetűnek számított. Gimiben nekiállt nőni, lett belőle magas ember. A hangja is akkor kezdett murisan mutálni. Mire érettségizett, akkora lett, hogy görnyedve tudott átsétálni az ajtókon a suliban. Végig edzegetett, inkább csak azért, hogy legyen valami formája az iszonyat nyúláshoz, meg persze a rengeteg nyújt-lazít nyilvánvalóan sokat segített az emberré válásban. Korrekt felsőtesttel feszített a fehér ingben az utolsó évzárón, ezúton is bekaphatja, full komolyan. Szóval van ilyen is, még ha nem is túl gyakran. 16 évesen még simán előfordul, hogy bőven masnira van kötve az összes szalag az ajándékaidon.
2022. febr. 22. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!