Szerintetek még leszek magasabb a jövőben, hogy legalább átlagos magasságom legyen? (175cm lenne a célom) 16F
Figyelt kérdés
170-171 cm, 57kg 16 éves fiú vagyok. Kicsit alacsonynak tartom a magasságomat a többi korombéli ismerősömmel szemben és szeretném tudni, hogy szerintetek mennyire lehetek én ennél "magasabb" a jövőben? Szüleim sem termetesek annyira (Édesapám: 175~ Édesanyám: 165~). Alapvetően jelenleg eléggé kisgyerek arcom van, kinézhetek 14-nek körülbelül.
És ez mellett egy olyan kérdés is felmerült bennem, hogy szerintetek ha elkezdek edzeni, akkor az meggátolhat engem a növekedésben?
2022. febr. 21. 21:29
1/14 anonim válasza:
Lehet nősz, de törpe maradsz sztem, az a pár centi nem számít már. Én elég nagy vagyok, magasságra, súlyra, nők oda vannak értem
3/14 Péter bátyó válasza:
Még nőhetsz néhány centit és az edzés egészen biztosan nem fog ebben gátolni!
4/14 anonim válasza:
Én saját példával tudok jönni, 12 éves koromtól 18 éves koromig 159 cm voltam, majd 18 évesen megnyúltam és 165 cm lettem most vagyok 19 egyébként, elégedett vagyok a magasságommal. Nem vagy törpe szerintem, a 175 cm-et simán eléred még.
5/14 anonim válasza:
A 21:37-es vagyok, az edzést én is tudom ajánlani, az én esetemben is közrejátszott, 18 éves koromig nem edzettem
6/14 anonim válasza:
16 vagy, saját testsúlyos edzés csak segít, de ne számíts csodára
Én is akarok pár centit, (szerintem az emberek nagy része) hogy 180 felett legyek stb, de ez van.
7/14 anonim válasza:
175 elég kicsi, már engedd el ezt a növés témát, amúgy is 16 éves korban már nagyrészt megáll a növés. Én 199 vagyok, rengeteg nőnek tetszik, ideáljuk vagyok (Nem én mondom mielőtt nagyképűnek hangzok). Nincs bírás meg sírás csak mulatás
8/14 anonim válasza:
7-es válaszát el nehidd xD egy igazi kamu, ismerem az ilyesmiket xdd
9/14 anonim válasza:
Állítólag a férfiak 21 vagy talán 23 éves korig fejlődnek, az az még mindenre is van esély.
10/14 anonim válasza:
Én is úgy tudom, ahogy az előttem válaszoló írta, de abban nem vagyok biztos, hogy jót tenne vagy segítene az edzés (kondi) a növekedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!