Írtok magasságokat és súlyokat, melyik magasság melyik súllyal, kövér, átlagos, és sovány testalkat? A 163 cm és 49 kg milyen alkat?
159 centihez 47 kg, vékony, enyhén izmos vagyok.
A 163 centihez 49 kg, szerintem teljesen jó, vékony alkat.
178/87
Nem tűnök így sem kövérnek, bár lenne hová fogyni. Akik macisnak neveznek, azok ki tudnak kergetni a világból. Tőlük van olyan érzésem, hogy biztosan le kell adnom pár kilót, hiába érzem így jól magam.
F
Ugyan olyan magas vagyok mint te 163-164 centi körül lehetek és 44 kiló vagyok. De egyáltalán nem tűnök soványnak a környezetem szerint szép testalktom van, bár én nem szándékosan hanem egy bél betegség miatt lettem ilyen vékony. Régebben én is 50 kiló körül voltam.
A 49 kiló is okés egyáltán nem az a csontvékony kategória szerintem, hanem az egészséges, enyhén vékony és átlag közötti.
A BMI kalkulátor szerint 49,2-66,2-ig van egy átlagos 163 cm-es felnőtt ember normál kategóriában.
Megnéztem a gyerek BMI-t is, mivel nem írtad a korod. Egy átlagos 16 éves lámynak ilyen magassághoz a normál súlytartomány 46-60 kg.
164 cm, 52 kg és izmos vagyok (súlyzós edzést végzek).
De jobban látszódik ez ha tükörbe nézel. Én voltam 47 kg is, akkor zsír volt rajtam inkább mint izom és ez látszódott is, mert most sokkal vékonyabbnak nézek ki mint akkor, pedig 5 kg- vel nehezebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!