Miért van az, hogy mások az én magasságomban és súlyomban valamennyivel teltebbnek tűnnek?
Figyelt kérdés
156 cm és 69 kg.
[link] nagyjából ilyen a testalkatom. Esetleg a lábam és a karom kicsit izmosabb. Ilyen sokat számítana a csontsűrűség és egyéb ilyesmik?
2021. márc. 24. 13:23
2/5 anonim válasza:
Nos én 156 centi vagyok, de amikor 68 kiló voltam maradjunk annyiban, hogy túlsúlyos voltam. Izom ide, genetika oda.
3/5 anonim válasza:
Hát ez tényleg jó kérdés, ilyen arányokkal elvileg túlsúlyosnak kéne lenned.
4/5 anonim válasza:
Szerintem mérd meg magad egy másik mérlegen mert el nem tudom képzelni hogy ezzel a magassággal 69 kilósan ne legyél "gömböc"
Vagy mérd újra a magasságod mert valamit nagyon elnéztél
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg hibásan méred. Reggel kell, WC után, evés előtt. A másik lehetőség, hogy szépnek tartod magad, de valójában nem vagy az. 69 kilóval lehetetlen, esetleg akkor lehetséges, ha komoly sportoló vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!