Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagymellu lányok miért mutogat...

Nagymellu lányok miért mutogatjak a nagy mellűket? Mit akarnak elerni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 18:42
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
100%

"#13 ha meglátod a farkam belém is szeretsz."

Max az elmegyógyintézet...

2022. febr. 21. 09:33
 32/41 anonim ***** válasza:
31%

Komolyan kérdezed?

Mégis mit tegyen a kirakatba?

A szín 5ös bizonytvány csak szülőknek imponál.

Nekem nagy dudák kellenek.

2022. febr. 21. 11:35
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért mutogatják a nagy mellükket mert az van nekik. Kicsit nem tudnak ha egyszer az nincs.
2022. febr. 21. 12:19
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden nő a szerinte előnyös külső tulajdonságait mutatja meg a világnak. Akinek melle van és jó alakúnak, érettnek tartja a melleit, az nyilvánvalóan nem a csoffadt seggére fogja terelni a figyelmet, hanem a melleire vagy az arcára.
2022. febr. 21. 13:26
 35/41 anonim ***** válasza:
79%

10-es, ha tudnád, hány homokos pasi verhette már ki a képeidre, aki nőnek adta ki magát :)

Aki meg a nagy mell lógását kritizálja, az ne kezdjen nagymellűvel, mivelhogy a gravitáció hatása ellen senkinek sem sikerült még fölvenni a harcot. Másrészt örüljetek, hogy legalább igazi mellet kaptatok, nem két pattanást a tonnányi szivacs alól, mert persze ugye a kismellűeknek szabad kitolni azt, ami nincs is és a férfi a gonosz szemétláda, ha merészel csalódni, hogy konkrétan semmije nincs a nőnek, mert hát “hogy foglalkozhatsz csak a mellemmel, te disznó”. Hát, nem kell villogni azzal, ami nem létezik és akkor nem ér ilyen kellemetlen helyzet.

2022. febr. 24. 10:20
 36/41 anonim ***** válasza:
Igaz én nem tartom nagynak a sajátom,de számomra kényelmes ruhát felsőt veszek fel.nem foglalkozom mások véleményével ha látják. 42N
2022. márc. 5. 04:45
 37/41 anonim ***** válasza:
51%
Az a baj, hogy nem mutatják. Legalábbis itt a gykn :D
2022. márc. 5. 12:48
 38/41 anonim válasza:

"ha tudnád, hány homokos pasi verhette már ki a képeidre, aki nőnek adta ki magát"

Az még nem olyan biztos hogy homokosok adják ki magukat "nőnek", hanem olyan hetero fószer, akinek nincs más dolga minthogy unatkozzon.

2022. márc. 5. 15:10
 39/41 A kérdező kommentje:
38as igazad van. Én hetero vagyok és amióta bekotottek nálam az internetet kb 2008ota adom ki magam nőnek különböző oldalakon unalombol
2022. márc. 5. 15:27
 40/41 anonim válasza:

"Én hetero vagyok és amióta bekotottek nálam az internetet kb 2008ota adom ki magam nőnek különböző oldalakon unalombol"

Ha ezt magadra vetted, sajnálom, de nem téged célzott ez a hozzászólás, ezt általánossságból mondom, hogy vannak oldalak, csoportok a facebookon, vagy instagramon ahol kamu profillal próbálkoznak másoknál.

2022. márc. 5. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!