Nagymellu lányok miért mutogatjak a nagy mellűket? Mit akarnak elerni?
"#13 ha meglátod a farkam belém is szeretsz."
Max az elmegyógyintézet...
Komolyan kérdezed?
Mégis mit tegyen a kirakatba?
A szín 5ös bizonytvány csak szülőknek imponál.
Nekem nagy dudák kellenek.
10-es, ha tudnád, hány homokos pasi verhette már ki a képeidre, aki nőnek adta ki magát :)
Aki meg a nagy mell lógását kritizálja, az ne kezdjen nagymellűvel, mivelhogy a gravitáció hatása ellen senkinek sem sikerült még fölvenni a harcot. Másrészt örüljetek, hogy legalább igazi mellet kaptatok, nem két pattanást a tonnányi szivacs alól, mert persze ugye a kismellűeknek szabad kitolni azt, ami nincs is és a férfi a gonosz szemétláda, ha merészel csalódni, hogy konkrétan semmije nincs a nőnek, mert hát “hogy foglalkozhatsz csak a mellemmel, te disznó”. Hát, nem kell villogni azzal, ami nem létezik és akkor nem ér ilyen kellemetlen helyzet.
"ha tudnád, hány homokos pasi verhette már ki a képeidre, aki nőnek adta ki magát"
Az még nem olyan biztos hogy homokosok adják ki magukat "nőnek", hanem olyan hetero fószer, akinek nincs más dolga minthogy unatkozzon.
"Én hetero vagyok és amióta bekotottek nálam az internetet kb 2008ota adom ki magam nőnek különböző oldalakon unalombol"
Ha ezt magadra vetted, sajnálom, de nem téged célzott ez a hozzászólás, ezt általánossságból mondom, hogy vannak oldalak, csoportok a facebookon, vagy instagramon ahol kamu profillal próbálkoznak másoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!