Van még olyan "BOMBANŐ", aki nem az Instagramon/Facebookon mutogatja magát? ⬇ ⬇ ⬇
Figyelt kérdés
Nem szeretnék senkit megsérteni, de úgy veszem észre, hogy az átlagnál csinosabb és szebb lányok a közösségi oldalakon kérkednek magukkal..., itt főleg a 30 év alatti korosztályra gondolok!
Ti ismertek olyan nőt, aki ugyan tudatában azzal, hogy az átlagnál csinosabb, szebb és értelmesebb is, de mégsem érzi azt, hogy mutogatnia kellene?
A BOMBANŐ kifejezésért elnézést kérek minden kedves hölgy válaszolótól!
Köszönöm mindenkinek, aki időt szán egy kultúrált válaszra!
2020. jún. 14. 11:06
A kérdező szavazást indított:
IGEN vannak, én ismerek is ilyet!
NINCS ilyen, eddig egy ilyenről sem hallottam.
62 szavazat
1/15 anonim válasza:
Ismerek. Sőt, nagyon sokszor meglepődöm, mikor egy szép lányra rá akarok nézni az Instagram-on, de nincs fent képe, vagy csak 1-2, az sem kihívó.
Ettől függetlenül engem az sem zavar, ha aktívan használja valaki.
2/15 anonim válasza:
Bőven ismerek ilyet, sőt, nem egy ember szerint én is ilyen vagyok.
22/L
5/15 anonim válasza:
Hát nekem csak olyan ismerősöm van aki azt hiszi hogy bombanő ezért bőszen pakolgatja is ki a képeit Instagramra.
6/15 Miss Endzsi válasza:
Nekem sincs fent képem sehol, pedig csinos vagyok.
7/15 anonim válasza:
Aki tudja magáról, hogy jól néz ki az nem vágyik figyelemre.
8/15 anonim válasza:
Mutogassák, ha ez jó nekik. Képeket posztolni magadról az egyik legártalmatlanabb dolog a világon.
9/15 anonim válasza:
Aki jó kinézet, jó alak mellett tényleg értelmesebb is az átlagnál, azok közt sokan vannak, akik abszolút nem mutogatják a testüket közösségi oldalakon.
10/15 anonim válasza:
Szerintem az, aki pucsítós tangabikinis képeket rak ki a fenekéről, már alapból nem lehet egy IQ-bajnok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!