Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagymellu lányok miért mutogat...

Nagymellu lányok miért mutogatjak a nagy mellűket? Mit akarnak elerni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 18:42
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Mindenhol mutatják. Insta, tiktokon, utcán, Munkahelyen, tinderen..
2022. febr. 20. 19:17
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
A kis mellűek nem? Ha a pasik szeretik a felsőtestüket mutogatni, az miért baj, ha a csajok meg ki szeretik emelni a mellüket? Mindenki szereti, ha csinosnak, vonzónak érezheti magát.
2022. febr. 20. 19:19
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

10, sajnálom hogy ennyire el vagy tévedve, abszolút semmit nem tudsz a nőkről ha azt hiszed hogy bárki is masztizik egy random farokképre. Tudod mit csinálunk? Röhögünk rajta a barátnőinkkel.

Felizgatni csak akkor tud egy farokkép, ha szeretjük a farok tulajdonosát.

2022. febr. 20. 19:53
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem mutogatom, ott van. Garbóban is nagy, abban is megnézik.
2022. febr. 20. 20:02
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Én pont hogy utálom és takarom.
2022. febr. 20. 20:30
 16/41 anonim válasza:
100%

"én azért küldök farok képet, mert tudom, ha meglátja nem fog bírni magával és masztizik egy jót. Persze utána nehéz ilyenkor lepattintani, mert még akar mindig és nekem meg azért dolgozni is kell"

Hát hapsikám... akkor te tényleg egy közönséges szatír vagy!

Pont hogy le tudjuk az ilyeneket pattintani egy TILTÁSSAL, vagy jelentéssel, hiszen senki nem kíváncsi arra, hogy te éppen hogy püfölöd magad!

Erről ennyit!

2022. febr. 20. 21:55
 17/41 anonim ***** válasza:
0%
#13 ha meglátod a farkam belém is szeretsz.
2022. febr. 20. 23:32
 18/41 anonim ***** válasza:
23%

Az igazság akkor derül ki ha lekerül a melltartó. Volt régebben egy nő akinek nagy mellei voltak és mindig kivágott felsőket hordott. Azt gondoltam,hogy olyan lesz mint két kézilabda,olyan kerek,feszes stb. Amikor végre lekerült a melltartó akkor az kiábrándító volt! Teljesen más volt mint melltartóban... Hiába van egy nőnek nagy melle ha nem feszes,lógnak vagy fura formája van.

Amúgy a nők nem csak a melleiket mutogatják hanem mindenüket,még a 150 kilós vaddisznók is pózolnak...

2022. febr. 20. 23:35
 19/41 anonim ***** válasza:
43%

17, ez nem így megy.

Fordítva. Ha valakibe beleszeretek, akkor megszeretem a farkát is. Addig csak egy gusztustalan húsdarab, utána pedig a világ legvonzóbb testrésze.

Gondolom nem volt még közöd nőhöz. Semmi baj, majd idővel felnősz, megkomolyodsz, kicsit több eszed meg érzelmi intelligenciád lesz, megtanulsz a nők nyelvén és akkor előbb-utóbb lesz barátnőd.

2022. febr. 20. 23:42
 20/41 anonim ***** válasza:
32%
Na azért nem a világ legvonzóbb testrésze, a feje azért nézzen ki jobban, mint egy phasz.
2022. febr. 20. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!