Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagymellu lányok miért mutogat...

Nagymellu lányok miért mutogatjak a nagy mellűket? Mit akarnak elerni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 18:42
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
88%
Mi van? Nem mi küldözgetünk róla képet vadidegeneknek,mit ti a farkatokról. Azzal mit akartok elérni?
2022. febr. 20. 18:44
 2/41 anonim ***** válasza:
87%
Ja boltba a polcra is csak akkor tesznek ki árut ha van!
2022. febr. 20. 18:48
 3/41 anonim ***** válasza:
13%

1 lol

Nem chatról volt szó és nem mindenki küldözget a farkáról képet.(És van olyan lány aki küld a csúnyájáról ne aggódj)

Hanem arról volt szó hogy miért teszik ki nyilvános helyre. Kérdező nem tudom, nem kaptak figyelmet se nevelést.:)

2022. febr. 20. 18:52
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
A kis mellű lányok is ugyanannyira szeretik a kivágott, rövid, áttetsző dolgokat. És akkor mi van? Nem járhatnak a nők mindenhol csadorban.
2022. febr. 20. 19:00
 5/41 anonim ***** válasza:
96%
Az értékeit jól láthatóvá teszi :D Semmi gond ezzel. Örül neki, hogy ilyen szépek. És így mi is örülünk.
2022. febr. 20. 19:01
 6/41 anonim ***** válasza:
78%
3: "Csúnyájáról?" XD Ez meg miféle prűd, századfordulós szókészlet? Csúnya talán, ami a te lábad között van, a másét ne minősítsd.
2022. febr. 20. 19:02
 7/41 anonim ***** válasza:
71%

Egyrészt gondolom büszkék rá, másrészt mert ez ömlik rájuk hogy minél jobban ki kell tenni mindent, mert csak akkor ér valamit nőként ha mutat magából valamit, meg ha minél könnyebben megkapható. A férfiak és a nők is büszkén gyűjtögetik a trófeákat, mert az a menő a mai világban aki minél több mindenben benne van, akinek minél több partnere volt.

Nekem is hatalmasak egyébként, de soha nem raktam ki. De ez az én mentális gátam, nem vagyok menő, trófeákat sem gyűjtök, nehezen vagyok kapható :D

Annak ellenére hogy én magam nem csinálom, totál értem hogy miért csinálják mások. Társadalmi nyomás. Ők pedig be akarnak illeszkedni. Minden ember arra vágyik hogy elfogadják mások, és a legtöbb sok mindenre képes érte. A divat is egy ilyen dolog. Nem biztos hogy tetszik neki amit hord, de horja, mert nem akarja hogy megszólják amiért nem trendi az öltözködési stílusa.

Minden erről szól a mai világban, hogy add el magad minél vonzóbbnak, jobbnak, szebbnek, bevállalósabbnak.

2022. febr. 20. 19:05
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
Na, magyarázd csak el mi értelme van a farokküldözgetésnek! Ne terelj!
2022. febr. 20. 19:10
 9/41 anonim válasza:
100%
Hol mutogatják? 🤔😊😀
2022. febr. 20. 19:14
 10/41 anonim ***** válasza:
0%
#8 én azért küldök farok képet, mert tudom, ha meglátja nem fog bírni magával és masztizik egy jót. Persze utána nehéz ilyenkor lepattintani, mert még akar mindig és nekem meg azért dolgozni is kell. Szóval tényleg vannak kockázatai.
2022. febr. 20. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!