Ha lenne lehetőséged teljesen új életet kezdeni, újjászületni egy tetszőleges testben, bevállalnád?
Figyelt kérdés
Teljesen nulláról indulnál, tiszta lappal. Emlékeznél előző életedre, így nem követnéd el ugyanazokat a hibákat, mint akkoriban. Okosabb és bölcsebb lennél. Ha választhatnál, férfiként, vagy nőként születnél újjá? Melyik országban, milyen családban élnél szívesen? Cserébe viszont ez az életed teljesen kitörlődne, a jó és rossz dolgok is. Állatként is újjászülethetnél, ha azt szeretnéd, akkor mi lennél?2022. febr. 13. 21:42
11/31 anonim válasza:
Férfi lennék egy gazdag nyugati családban.
13/31 anonim válasza:
Igen. Élnék a lehetőséggel. Maradnék újra nő. Kicsit olyan mintha egy jatekprogramban lennénk. Sajnos nem ilyen az elet, hogy indítsuk újra a szintet, vagy kezdjük újra a legelejétől a gamet.
14/31 A kérdező kommentje:
13-as: Pedig jó lenne.
2022. febr. 13. 22:43
15/31 anonim válasza:
Na jó, akkor: Férfi lennék, Szaúd-Arábiában egy gőgös és gazdag férfi, felsőbbrendű, aki szabad a gazdagsága meg az állampolgársága miatt. Mindenki engedelmeskedne.
16/31 anonim válasza:
Vakon nem mennék bele,úgy,hogy állat is lehetnék.
Bár ha tigris lennék,meghalnék egy küzdelemben,ismét újjá születnék...
Magyarul 2x kapnám meg a lehetőséget.
Na de amúgy... a jelenlegi életem több,mint bőven javítható...
Gazdag férfi lennék,nagyobb fallosszal,jobb genetikával,és mindenem meg lenne amit akarok,pénz,minden.
17/31 anonim válasza:
Szerintem bele mennék, de csak az után miután ezt az életet befejezem. Nagyon sok lehetőség van a világon, és nagyon sok minden érdekel, szóval ez jó módszer lenne arra, hogy több dolgot éljek át.
18/31 anonim válasza:
Hát ez van. Mindig újra kezdjük. Csak mindent elfelejtünk. Nekem már tele a hócipőm a gondolatra, hogy újra pelenkáznak majd, meg újra kell tanulni az abc-t, meg mindent, meg újra iskola. Remélem emlékezni fogok és nem lesz totál amnéziám. De legközelebb angol nyelvterületre születek. Valszeg inkább nőnek.
19/31 A kérdező kommentje:
18-as: De annak nincs semmi értelme, hogy mindent elfelejtek, akkor hogyan tudnék következő életembe fejlődni? Szóval nekem elég furcsa ez. Én nem emlékszek előző életemre, lehet nem is volt.
Mindenesetre ez megmagyarázná azt, hogy miért van olyan sok sikeres, meg gazdag ember, mások meg miért halmoznak hibát hibára. Lehet, hogy ez már sokadik inkarnációjuk, csak titkolják.
2022. febr. 14. 02:17
20/31 A kérdező kommentje:
Hmm szóval érdekes. Könnyű úgy sikeresnek, meg boldognak lenni, ha valakinek mondjuk ez már a 4-5.-ik élete. Tanult az előző életei hibáiból, úgy könnyű.
2022. febr. 14. 02:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!