Szerintetek van értelme bocsánatot kérni egy fiatal nőtől ha 0% az esélye ? Nem szerelem.
Szerintem igen, de csak ha őszintén megbántad a dolgot.
Viszont az hogy meg fog e hallgatni téged, vagy meg fog e bocsátani az attól függ, hogy mekkora hordereje van annak amivel megbántottad.
2-es vagyok
Akkor viszont azt tanácsolom neked, hogy előtte írd le mit fogsz mondani, legyen összeszedett és érződjön, hogy tényleg megbántad. Ezt szerintem jobb lenne személyesen megtenned a bocsánatkérést a lány felé.
Már az egy jó pont nálad, hogy kezdeményezed és azért ilyenkor kell némi bátorság is, hogy odaállj elé.
Attól függetlenül ilyen undorító dolgot tettél vele...
Nem tudom, hogy neki milyen a személyisége, de ha magamból indulok ki, ha ilyet tettek volna velem biztos kiosztottam volna a g*cibe és elküldtem volna a f*szba (bocsánat a csúnya szóhasználatért) de úgy, hogy közben visszaalázom.
Egy ilyet biztos nem bocsátanék meg, mert ha egyszer megteszi máskor is megteheti velem. De én ilyen "drasztikus" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!