Van egy legjobb barátom az egy fiú! Szerelmes belém de én nem vagyok belé, akkor szerintetekaradjunk legjobb barátok?
Úgy látom igen el vagy szállva magadtól. 12 évesen egy olyan stílust engedsz meg magadnak amely egyáltalán nem illik hozzád. 12 évesen nem kell párkapcsolatot kialakítani és nincs ahogy az érzelmekről reális véleményt felállíts.
Az emberek 12-13 éves kortól kezdenek tudatosan gondolkodni, ez az a határ amikor tudod mit teszel és tudatosan be tudod fólyásolni a dolgokat. Felfogod mi történik körülötted és nem csak éled az eseményeket. Viszont ez nem azt jelenti, hogy már teljesen tudatosan gondolkodol, ez hosszú folyamat.
Én nem tudok és nem is akarok változtatni a felfogásodon, csakis te tudod ezt megtenni. Viszont légy annak tudatában, hogy 12 évesen nem a pasizás a főtéma és nem várhatsz senkitől el mélyebb érzelmiséget még akkor is ha úgy érzed te készen állsz erre, mivel a másik személy szinte biztos hogy nem áll készen, és te is túl fiatal vagy ehhez.
A tanácsom az, hogy ne rakj minden mondat után felkiáltó jelet, továbbá gondold át azt hogy mi a legfonotosabb neked jelenleg. És ezek a következők: tanulás, család, barátok, szórakozás és esetleg ezek után mondanám a szerelmet.
Minek kérdezed mások véleményét, ha nem tudod elviselni, hogy olyat is mondanak, ami nem tetszik?
És a felkiáltójelen kívül van más írásjel is. Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!