Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme annak hogy Facebook...

Mi értelme annak hogy Facebookon az emberek amivel nem értenek egyett csak egy röhögő reakciójelet tesznek?

Figyelt kérdés
Attól jobb lesz neki, attól még nem úgy marad az állítás , engem hót nem érdekel, abszolút nem foglalkozom ezzel...
2022. febr. 8. 08:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Annyira nem foglalkozol vele, hogy kérdést írtál ki róla.

Amúgy van az a szint amikor már csak nevetni tudaz valamin vagy mert annyira röhejes, vagy mert nincsenek érveid ellene.

2022. febr. 8. 08:09
 2/12 anonim ***** válasza:
98%

😂😂😂

Teged nem erdekel?Akkor miert irtal ki kerdest?

Amugy meg az azt is jelentheti, h akkora okorseget irtal, h csak rohogni lehet rajta...

2022. febr. 8. 08:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Jelzés a többieknek. Pld. rengeteg kamu termék (pld fogyókúrás csodaszer) van a facebookon, de az odairt kommenteket törlik.

Elég beszédes, amikor látod, hogy a termék alatt van 845 hozzászolas, de nem látsz egyet se, vagy csak 4 jót látsz összesen.

Ilyenkor pld a röhögős fejjel tudod jelezni, hogy kamu, nehogy már valaki megvegye.

2022. febr. 8. 08:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A téma is lehet annyira megosztó, hogy hiába van neked igazad benne, aki másképp gondolkodik, hülyeségnek tartja.
2022. febr. 8. 08:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"engem hót nem érdekel, abszolút nem foglalkozom ezzel..."

Na, pld. ilyenkor a F.B.-on nem pocsékolom a karaktereket csak egy nevető smily-t rakok oda.

2022. febr. 8. 08:56
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Nevetségesen hülye állításokra szoktam röhögő fejet nyomni. Nincs értelme vitába szállni, mert az ilyen buta ember úgyse fogja fel mit mondanak neki.
2022. febr. 8. 08:57
 7/12 anonim ***** válasza:
2%
Az igazságok szoktak röhögni meg dühongeni:) én ezeket like-nek veszem és megerősít abban hogy igazam van.
2022. febr. 8. 09:08
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
Mert nálunk a polgármester a nemtetsző kommenteket törlik, de a röhögő fejeket nem tudja törölni.
2022. febr. 8. 09:12
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Van amiben nem érdemes érvelni, mert olyan alacsony a színvonal (pl. politika), egyszerűbb így kifejezni az egyet nem értést.
2022. febr. 8. 09:23
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Kéne többféle nevetés, mert néha azért használnám, mert nevetséges, néha, mert vicces.
2022. febr. 8. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!