Más is úgy van vele ha sikerülne végre valahogy meggazdagodni az mindent megoldana és nem lenne többé depressziós?
Ha pénzed lenne, akkor is depressziós lennél, csak más miatt.
Nagyon sok ember küzd anyagi gondokkal, de nem depresszióba esik, hanem agyal és tesz azért, hogy jobb anyagi helyzetbe kerüljön.
Ide másolom,amit írtam másik kérdéshez...
Én csakis a bőségben látom a megoldást.
Akkor van minden,csak azzal kell foglalkozni,ami igazán fontos.
Nincs időd a lelked ápolni hangoskönyvekkel,ha állandóan dolgozol,stb.
Én már arra is gondoltam,hogy feláldozom az életem valamiért.
Nem azért,mert akkor jelent valamit.
100 év múlva nem jelent semmit,mert nem változtat semmin már.
Viszont valami ténylegesen lesz belőle...
Tudatában vagyok annak,hogy sokan ezt gyengeségnek fogják tekinteni,stb.
Tudatában vagyok annak is,hogy a népesség nagy része állat.
Ösztönlény,nem igazán van sok agysejt manapság az emberek fejében,tehát nem is várom el,hogy bármiféle normális reakciót kifacsarjanak magukból.
Ami tetszik neki,az tetszik neki.
Fű,fa,csillagos ég.
Hát igazából így nem sok értelme vagy egy egyednek. Ez lenne a válasz az aktuális kérdésre,tehát hogy így nincs.
"A pénz csak egy halom szám, s a számok végtelenek. Ha neked pénz kell ahhoz, hogy boldog legyél, a boldogságot örökké csak keresni fogod."
-- Bob Marley
Bob Marley? Most komolyan? Na jó,én most vesztettem el ezredszerre a honfitársaimba vetett hitet.
Menj,és nyald meg!
Én nekem nem kéne gazdagság, elég lenne 1-2 száz millió. Tudnék belőle házat venni, segíteni a családnak, és bőven lenne még tartalék mindenre is plusz befektetni is.
Mellette bőven tudnék tanulni is meg jó munkahelyet keresni vagy csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!