Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is úgy van vele ha sikerül...

Más is úgy van vele ha sikerülne végre valahogy meggazdagodni az mindent megoldana és nem lenne többé depressziós?

Figyelt kérdés
Engem ez a csorosag taszit teljesen depresszióba, pénztelenség. Már felkelni is utálok. De egyébként tudom ha valahogy gazdag lennék, nekem akkor egyébként nem lenne bajom az élettel. Csak nem vagyok se okos se tanult. Más is van így?

2021. dec. 25. 14:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
94%

Az igazság annyi, hogy tisztes megélhetésért dolgozni annyit, hogy maradjon erőd a saját életedre a napjaid fennmaradó részében, teljesen jó kis boldogságrecept. Ott inkább csak a jó elégedetlenség ütné fel a fejét, amolyan first world problem képében, hogy mégis hogy lehetne ennél is jobb, hogy lehetne alkotó módon, többek javára élni úgy, hogy te is csak stabilabban élhetnéd azt az életet, amit a benned lakó felfedező kíván. Legyen ez N forint havonta! Ha 2N forint lenne, az már nem kétszerannyira jó, legalábbis ha lakhatás, utazgatás, ilyesmi megoldott. Inkább csak segít gyorsabban arra a "bőségminimumra" jutni, ahol már tényleg csak te fejlődsz, a cuccaid inkább csak az amortizáció és a modernizáció költségeit igénylik néha-néha.

Igazából azért rettentő rossz neked most, és azért lenne elég egy viszonylag szerény jövedelem is, mert ami most van, az nem tud egyensúlyi állapotot találni, valamivel nagyobb lábon meg azért a lehetőség már meglenne optimálisközelire állítani a nehézségek és nemszeretem dolgok kontra felhőtlen örömök egyensúlyát. A legtöbben ott rontják el, hogy kerülik a vállalható nehézségeket is, és/vagy az örömeik a toxikusabb, azonnali jellegű üres semmik a tényleges, mély, igaz örömök helyett.

2021. dec. 27. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!