Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi az incelek...

Szerintetek mi az incelek problémája?

Figyelt kérdés
Az incelek ugye azt állítják, hogy a külsejük a probléma, meg az anyagi helyzetük. De legfőképpen a külsejük. Az "ellenzék" pedig azt állítja, hogy egyedül a személyiségük a probléma. Viszont szerint egyik sem, hanem a kettő együttese. Akkor miért háborúznak itt egymással ezek az ellenfelek, ha valójában a kettő kombinációja ad egy egészet?

2022. febr. 5. 09:21
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
94%

"Ha leköltözött volna Mucsaröcsögére, akkor se lett volna a helység bikája."

Én nem hiszem, ennél az Elliot Rodger-nél piszkafább, és arcra rondább osztálytársaim voltak, akik népszerűek voltak a nők körében..annyi volt a titok, hogy újgazdagok voltak, jó volt a dumájuk és széles haveri körrel rendelkeztek. Ha érdekel melyik megye, csak annyit írok hogy Tolna. És 23 éves vagyok, tehát nem olyan rég volt ez.

De lehet neked ezügyben más tapasztalatod van, nekem az amit leírtam.

2022. ápr. 24. 11:19
 42/50 anonim ***** válasza:
92%

39.: Nem divat? Az emo-ra emlékszel még? A metroszexuális irányzatra? Az ecsethajúakra? Csak ki kell menni az utcára, és körbenézni, milyen divatok mentek és mennek ma is. Messze nem csak a Chad férfiaknak van csak barátnőjük, de az incelek ebbe hergelik magukat eszetlenül. Számtalan divatirányzat ment úgy nagyot, hogy kifejezetten előny volt, ha a srác nem volt épp egy nagy macsó, a lányok meg olvadoztak, hogy "jajdecukiiiiiikawaiiiii". Ha a nagy tömeg éppenséggel nem is ájult el tőlük, a fiatal csajok kifejezetten falták ezeket a trendeket, nem véletlen a piac is őket célozta meg velük tudatosan.

Az incelekkel párhuzamosan érdekes a konzervatívoktól / nemzeti radikálisoktól is olvasni, akik meg azon lamentálnak bőszen, hogy kihal az igazi férfiasság, mi lesz így velünk, jaj, hát minden mai fiatal b.zi vagy minimum annak néz ki, hát hogy küzdene egy ilyen a háborúban, stb... Az incelek ezzel szemben állítják, hogy minden fordítva van, és ha nem vagy Chad, akkor férfiként kész, vége, örök magány és kitaszítottság. A radikális feministák ugyanezt vallják pepitában, hogy nőként nagy sz.r az élet, mindenki csak kihasznál, ingyen munkára vagy csak való, csak sz.xre használnak meg inkubátornak, aztán idősödve könnyen lecserélnek, mint egy régi hűtőt. Borzasztó azoknak, akik ilyen mérgező tanok mentén élik az életüket, az incelség / radikális feminizmus ráadásul szinte ugyanaz az irányzat, ami konkrétan beléd akarja verni, hogy de mindenképp érezd magad sz.rul, nyomorultul, gyűlölj a bőrödben élni és gyűlöld azt a társadalmat is, amiben élsz. Vannak igazságaik nyilván, így könnyebb a radikálisabb embereket megnyerni, csak épp azt nem veszik észre, hogy magukat mérgezik utána bőszen ezzel az agymenéssel, ami semmi segítséget nem nyújt a radikális fejének, csam mélyebbre húzza.

Elon egyértelműen aspergeres valóban, ebben nincs vita. Láttam róla videókat, hallottam beszélni, és mégis megcsinálta magát dacára annak, amilyen tapasztalatok érték. Talán van ahhoz is köze, hogy ő nem hagyta magát mérgezni?

ER messze nem volt csúnya srác, és a fogalmazásából elnézve buta sem. Ha a magassága miatt sok nőnek nem is kellett volna, ha tudott volna disztingválni kizárt, hogy ne akadt volna 1-2 érdeklődő iránta. Nyomasztó gyerek volt, akit én megértek, hogy kerültek: egy echo chamber volt szerencsétlen, csak a saját maga panaszai visszhangoztak tőle, a sok önsorsrontó, toxikus agybaj, amit addig ismételgetett, amíg teljesen beleőrült. Részletében is sok volt őt hallgatni, és nem, nem a külseje miatt...

2022. ápr. 24. 11:20
 43/50 anonim ***** válasza:
88%
41.: Jaja. Nekem egy osztálytársnőm egy kifejezetten csúnya és alacsony sráccal jött össze, aki még csak gazdag sem volt. 😊 Hogy most együtt vannak-e még már nem tudom, rég elköltöztem onnan, de hosszú éveket húztak le együtt boldogan. Egyébként a lány nem volt csúnya, szóval még az sem játszik, hogy két csúnya ember sorstársként egymásba kapaszkodik (sokan erre gondolnának automatikusan).
2022. ápr. 24. 11:24
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

43

Nem én kommenteltem neked korábban, és incel se vagyok, viszont amit leírsz az általában elég ritka, viszont jó tapasztalni és életben, és olvasni hogy vannak ilyenek.

2022. ápr. 24. 13:11
 45/50 anonim ***** válasza:
Igen, valóban nagyon ritka sajnos. Igazán kedves pár voltak, remélem, hogy együtt vannak még! 🙂
2022. ápr. 24. 14:02
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

40 Az egy dolog, mit mondanak a nők, az számít mit csinálnak.

41 "jó volt a dumájuk és széles haveri körrel rendelkeztek", ez olyan ami egy autistának általában nincs. Az meg, hogy arcra csúnyábbak... biztos, hogy ez a lányok szerint is így volt? Na meg az arc nem minden.

2022. ápr. 24. 19:54
 47/50 anonim ***** válasza:
91%

42 Ezek a trendek arról szóltak, milyen séród van, meg hogy ne legyél 100+ kg. A formátlan arc meg a borzasztó alak sose volt divat.

Nem hiszem, hogy bárki azt gondolja, csak a tipik chad kinézetnek van piaca. Lachowski-t pl híresen szeretik sz*pkodni az incelek.

"A radikális feministák ugyanezt vallják pepitában, hogy nőként nagy sz.r az élet, mindenki csak kihasznál, ingyen munkára vagy csak való, csak sz.xre használnak meg inkubátornak, aztán idősödve könnyen lecserélnek, mint egy régi hűtőt."

Nekem ez a mikrokultúra kimaradt, de nem hülyeség amit mondanak. Nyilván nem a hihetetlen karizmájú, "fél-campus-szerelmes-belé" lányoknak kell ettől tartaniuk, de van akinél jogos, és szerintem pont őket rántja be ez.

"When you hit puberty, life either becomes heaven on earth or a living hell. It all depends on how many girls like you, or if girls like you at all. My life turned into a living hell. No girls liked me, and I hate them all for it." ER

Nem tudom, szeritem ez pl durvább mint bármilyen Elon megnyilvánulás. Persze ki lehet magyarázni mindent, hogy nem annyira gáz, hogy satnya feje volt, satnya teste volt, autista volt, mindenre lehet példát találni, hogy így is lehet emberré válni, de ezek együtt tényleg egy elég borzasztó kombó.

2022. ápr. 24. 19:56
 48/50 anonim ***** válasza:

47.: Akárhogy nézem ER-t nem volt se ronda, se formátlan, alacsonynak se mondanám (175 cm teljesen átlagos, középmezőny), kifejezetten egy szép, kedves arcú fiatal srácnak mondanám, akitől milliószor rosszabbul kinéző, nem is gazdag ismerőseim tudnak maguknak barátnőt szerezni. Az autizmusa nem tudom, mennyire volt kezelve, azért egy pszichológusnak észre kellett volna vennie, hogy radikálizálódik a srác keményen.

A radikális feminizmust pont azért hoztam ide, mert szinte teljesen ugyanaz, mint az incel hülyeség, csak a nőkre szabva. Érezze magát a delikvens rosszul, nyomorultul, utálja a másik nemet, minden vélt és valós sérelmet vetítsen ki a másik nemre kivétel nélkül, plusz utálni kell azokat az azonos neműeket is, akik velünk ellentétben tudnak boldogulni. Nyilván nem minden állításuk hazug ezeknek az elméleteknek ha belemegyünk, ezért is tudnak annyi embert mérgezni. Valahol úgy működnek, mint a szekták, csak itt még fizetned sem kell, plusz megoldást sem kínál, csak az eszetlen gyűlölködést, még a magad irányába is.

El tudom képzelni, hogy ER hiába nézett ki aranyosnak, ha leült vele beszélgetni valaki akkor nyomhatta a lehúzó, mérgező dumáját, mint süket a csengőt, így végül a lányok kerülték nagy ívben. Egy dolog lelkizni, az fontos is, de amikor valakiből a korlátok nélküli savanyúság és gyűlölet folyik azt ép ember egy idő után elkerüli, tolerancia ide vagy oda. Autistáknál amúgy is néha be tud akadni kizárólagosan 1-2 téma, sajnos nála nem valami részképesség vagy tehetség jött elő, hanem ez az agybaj.

Az áldozatait is érdemes megnézni. Teljesen átlagos kinézetű fiatalok, nem plázacicák és Chad -típusok, na meg nem egy nála sokkal előnytelenebb külsejű fiatal sráccal is végzett, akik kötve hiszem, hogy ER elől akár egy nőt is elvettek volna. Nyilván akárki lett is volna az áldozat, akkor is kár mindenkiért, csak elnézve őket nagyon nem az a réteg, akikre elvileg ER annyira haragudott.

2022. ápr. 25. 15:49
 49/50 anonim ***** válasza:

49 ER-t illetően asszem nem fogunk dűlőre jutni. Gondolom máshogy ítéljük meg a férfi szépséget.

Évek óta nem olvasok incel/blackpill dolgokat, de teljesen más tapasztalataim vannak, mint amiket írsz (ellentétes nem gyűlölete, stb). Nyilván jelen van persze, de szerintem marginálisan, egyedül redditen elterjedt tán, mert ott elég sok a bullying, és érhető, hogy többen radikalizálódnak, de szerintem az incelek 99%-a nem redditezik, vagy ha igen, kerüli azt a részét.

Ez így van, könnyen "beakad" az ilyesmi, pl erre is utaltam azzal, hogy sz*r kombó előnytelen külsővel autistának lenni.

A lövöldézés témában nem vagyok otthon, de érdekes amit írsz. Lehet, hogy titkon rajongott a magas, jó alakú csajokért meg pasikért, és legbelül ugyanolyan Stockholm-szindrómás volt mint az incel társadalom zöme? Bár valószínűbb, hogy simán nem úgy alakult a terve, ahogy szerette volna.

2022. ápr. 25. 20:10
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyfajta depresszió miatt szenvednek. Valami gyerekkori rossz élmény, megaláztatás, túlzásba vitt kritika miatt, nem szeretik magukat, és ez sugárzik ki. De csak spekulálom. Az biztos, hogy vannak nem ronda emberek is, akik lelki problémáik miatt kevésbé vonzók/sikeresek/mernek próbálkozni/kevésbé hiszik el, hogy őket lehet szeretni.
2022. máj. 10. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!