Szerintetek mi az incelek problémája?
"Minden második kérdés inceles, mit kell ezen magyarázatot fűzni mindegyiknél?"
Nem mindenki itt éli az életét. Én pl. még mindig nem találkoztam vele elégszer, hogy kapásból tudjam, mire kell gondolni...
16 Szövegértés lehetne jobb, ha már ilyen magas lóról osztod. A fiatalokról beszéltem, nem a férfiakról. Azt se mondtam, hogy minden fiatalnak vannak ilyen hétvégéi, egyébként a többségnek szerintem igen vagy minimum vannak opciói, de mind1. Csupán egy életkép volt, ami jól ábrázolja a testileg/mentálisan egészséges fiatal viszonyát a szexszel. A szex nem egy matek ötös vagy egy béremelés, hanem kb azért jár mert jó génjeid vannak és létezel. Csak ez nem egy túl szívmelengető kép, kényelmesebb azt gondolni, hogy a jó emberekkel jó dolgok történnek, a rosszakkal rosszak, innen az egész incel-gyűlölet, minden más általánosítás.
Nem tudom miért írtam ezt meg, értelmes érv továbbra is nulla lesz, csak lepontozás.
"A szex ... kb azért jár mert jó génjeid vannak és létezel."
Az állatvilágban. Az emberek azért az agyukat is használják...
2-3 napba telt míg a mostani barátom arcát megjegyeztem...
Ha nem valami büronda az egyén, vagy nem egy plázacicának akar megfelelni, bizony nem számít a kinézet...
Ha valami atomfizikával kapcsolatos kérdést tennék fel, akor azt is elvárnád, hogy azt is foglaljam itt össze a sima gimis fizikától az egyetemi anyagokig?
Csak mert TE nem tudod, hogy mi az...
25 Az a baj, hogy az incel egy gumi-fogalom, ez a szó 22-ben jelenthet nőgyűlölőktől kezdve, incel-fórumokon psztolókon át (akik között amúgy elég sok normi van) egyszerűen magányos vagy nem vonzó emberekig bármit.
Éppen ezért szerintem amúgy kifejezetten káros használni, egyedül arra jó, hogy akaratlanul belerúgj olyanokba, akikbe nem akarsz, belerúgj valakibe, akibe akarsz, de úgy, hogy ne legyél érte számon kérhető, összemoss különféle embercsoportokat, stb.
29-nek igaza van, de hozzátartozik, hogy a külső durván kihat a belsőre. Az hogy valaki félszeg, nincs önbizalma, könnyen zavarba jön, mindentől szorong, szóval kb majdnem minden turnoff a külsőre vezethető vissza legalább részben.
Az intimitás nagyon fontos a normális mentális fejlődéshez. Sokkal Könnyebben szociálisan elszigeteltté válik, aki csúnya, ami aztán tovább rontja a helyzetét.
Ha nem is minden a külső, rosszul kinézni tényleg olyan, mint egy féreg ami belülről rág egy fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!