Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi az incelek...

Szerintetek mi az incelek problémája?

Figyelt kérdés
Az incelek ugye azt állítják, hogy a külsejük a probléma, meg az anyagi helyzetük. De legfőképpen a külsejük. Az "ellenzék" pedig azt állítja, hogy egyedül a személyiségük a probléma. Viszont szerint egyik sem, hanem a kettő együttese. Akkor miért háborúznak itt egymással ezek az ellenfelek, ha valójában a kettő kombinációja ad egy egészet?

2022. febr. 5. 09:21
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:
szerintem*
2022. febr. 5. 09:28
 2/50 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem inkabb a hisztijuk a gond. En azt latom h a "ronda" embereknek is van parjuk. Persze hozzajuk hasonlo altalaba. Az incelek meg jo csajt akarnak ugy h nem neznek ki jol, csorok, ellenszenvesek stb. Pedig elmehetne edzeni, tanulhatna jobb szakmat vehetne uj cuccokat. De inkabb sirankoznak 🤷‍♂️

30f

2022. febr. 5. 09:48
 3/50 anonim ***** válasza:
94%

Általában nem azt vallják, hogy a külsejük és anyagi helyzetük a probléma, hanem azt, hogy a nőknek van túl nagy elvárása e téren. Ergo az ők szemükbe a mai nővel van gond. Ez pedig jogosan veti fel az “ellenzékben”, hogy a személyiséggel lesz valami traumához köthető elcsúszás.

És őszintén: melyik nő akarna olyan férfival összejönni aki a tipikus incel elveket vallja? Így pedig fennáll egy mókuskerék: az incelek incelek maradnak, mert nem jön velük senki össze, de közben önmaguk az oka, hogy eltolják maguktól az ellenkező nemet.

2022. febr. 5. 09:49
 4/50 anonim ***** válasza:
83%
Félnek a nőktől, a visszautasítástól, ezért kifogásokat keresnek. Könnyebb hibáztatni másokat, a külsőt, a pénzt, satöbbit, mint bevallani, hogy valójában gyáva nyulak. Nyusz-nyusz
2022. febr. 5. 10:15
 5/50 anonim ***** válasza:
27%

Az a problémájuk hogy tökéletesen le vannak nézve és tojva.

Ez érthető módon frusztrál bárkit

2022. febr. 5. 11:33
 6/50 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is a saját felelősségük az hogy ott tartanak az életben ahol. De valahogy fura nekem hogy a társadalom élből elutasítja azt hogy neadjisten ők is segítségre szorulnak. Látni kell hogy ezek a férfiak általában képtelenek arra hogy objektíven ítéljék meg a környezetüket, és produktívan álljanak az élethez. De szerintem a helyett hogy azonnal elutasítjuk őket, el kéne gondolkozni azon hogy minek az eredménye az hogy olyanokká váltak amilyenekké, és meg kéne próbálni megszüntetni a kiváltó okokat.

Amellett hogy tényleg gyakran vérlázító az amit mondanak és képtelenek felelősséget vállalni az életükért/kudarcaikért, azt sem szabad elfelejteni hogy az egész dolog nagyon nyomorúságos és szánalomra méltó.

2022. febr. 7. 15:45
 7/50 anonim ***** válasza:
67%
Meg jo h le vannak nezve. Felkene nezni rajuk v mi? Csak sirankoznak.
2022. febr. 7. 23:26
 8/50 anonim ***** válasza:
79%

Incel alatt mit érünk? Valami netes szubkultúrát, vagy az eredeti jelentést. Valaki, aki nem vonzó, hiszen egyedül ezen múlik a szex, az erőszakolást meg a k_rvázást most hagyjuk. Azért kérdezem, mert ha az utóbbi, akkor azért elég durva általánosítások mennek itt.

#4 "Félnek a nőktől, a visszautasítástól, ezért kifogásokat keresnek. Könnyebb hibáztatni másokat, a külsőt, a pénzt, satöbbit, mint bevallani, hogy valójában gyáva nyulak."

Kérdés, hogy ez gyávaság vagy racionalitás a nem túl szerencsés génekkel megáldottak részéről?

Véletlen, hogy a progériás kinézetű, 160cm-es, autista kollégád nem keresi annyira a csajozási lehetőségeket, mint az egyetemi sportoló haverod, vagy lehet, hogy egy cseppet más tapasztalatai meg élményei vannak a dologgal kapcsolatban? Talán élete legsz_rabb élményei? Elég valószínű.

Meglep, mennyire fel van pontozva ez a hsz mikor nyilvánvalóan összekevered az okot meg az okozatot.

2022. febr. 8. 03:24
 9/50 anonim ***** válasza:
44%

8-as:

Azért van felpontozva, mert őszinte volt és beismerte a saját személyiségét.

2022. febr. 8. 07:04
 10/50 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, én mindkettő szemléletet a valóságtól elrugaszkodottnak gondolom, mivel szerintem a külsőn és a belsőn is egyaránt nagyon sok múlik. Ezért csakis az egyikre hangsúlyt fektetni butaság, az éremnek két oldala van.
2022. febr. 8. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!