Szerintetek mi az incelek problémája?
Szerintem inkabb a hisztijuk a gond. En azt latom h a "ronda" embereknek is van parjuk. Persze hozzajuk hasonlo altalaba. Az incelek meg jo csajt akarnak ugy h nem neznek ki jol, csorok, ellenszenvesek stb. Pedig elmehetne edzeni, tanulhatna jobb szakmat vehetne uj cuccokat. De inkabb sirankoznak 🤷♂️
30f
Általában nem azt vallják, hogy a külsejük és anyagi helyzetük a probléma, hanem azt, hogy a nőknek van túl nagy elvárása e téren. Ergo az ők szemükbe a mai nővel van gond. Ez pedig jogosan veti fel az “ellenzékben”, hogy a személyiséggel lesz valami traumához köthető elcsúszás.
És őszintén: melyik nő akarna olyan férfival összejönni aki a tipikus incel elveket vallja? Így pedig fennáll egy mókuskerék: az incelek incelek maradnak, mert nem jön velük senki össze, de közben önmaguk az oka, hogy eltolják maguktól az ellenkező nemet.
Az a problémájuk hogy tökéletesen le vannak nézve és tojva.
Ez érthető módon frusztrál bárkit
Szerintem is a saját felelősségük az hogy ott tartanak az életben ahol. De valahogy fura nekem hogy a társadalom élből elutasítja azt hogy neadjisten ők is segítségre szorulnak. Látni kell hogy ezek a férfiak általában képtelenek arra hogy objektíven ítéljék meg a környezetüket, és produktívan álljanak az élethez. De szerintem a helyett hogy azonnal elutasítjuk őket, el kéne gondolkozni azon hogy minek az eredménye az hogy olyanokká váltak amilyenekké, és meg kéne próbálni megszüntetni a kiváltó okokat.
Amellett hogy tényleg gyakran vérlázító az amit mondanak és képtelenek felelősséget vállalni az életükért/kudarcaikért, azt sem szabad elfelejteni hogy az egész dolog nagyon nyomorúságos és szánalomra méltó.
Incel alatt mit érünk? Valami netes szubkultúrát, vagy az eredeti jelentést. Valaki, aki nem vonzó, hiszen egyedül ezen múlik a szex, az erőszakolást meg a k_rvázást most hagyjuk. Azért kérdezem, mert ha az utóbbi, akkor azért elég durva általánosítások mennek itt.
#4 "Félnek a nőktől, a visszautasítástól, ezért kifogásokat keresnek. Könnyebb hibáztatni másokat, a külsőt, a pénzt, satöbbit, mint bevallani, hogy valójában gyáva nyulak."
Kérdés, hogy ez gyávaság vagy racionalitás a nem túl szerencsés génekkel megáldottak részéről?
Véletlen, hogy a progériás kinézetű, 160cm-es, autista kollégád nem keresi annyira a csajozási lehetőségeket, mint az egyetemi sportoló haverod, vagy lehet, hogy egy cseppet más tapasztalatai meg élményei vannak a dologgal kapcsolatban? Talán élete legsz_rabb élményei? Elég valószínű.
Meglep, mennyire fel van pontozva ez a hsz mikor nyilvánvalóan összekevered az okot meg az okozatot.
8-as:
Azért van felpontozva, mert őszinte volt és beismerte a saját személyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!