Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi az incelek...

Szerintetek mi az incelek problémája?

Figyelt kérdés
Az incelek ugye azt állítják, hogy a külsejük a probléma, meg az anyagi helyzetük. De legfőképpen a külsejük. Az "ellenzék" pedig azt állítja, hogy egyedül a személyiségük a probléma. Viszont szerint egyik sem, hanem a kettő együttese. Akkor miért háborúznak itt egymással ezek az ellenfelek, ha valójában a kettő kombinációja ad egy egészet?

2022. febr. 5. 09:21
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
14%

"Ezért csakis az egyikre hangsúlyt fektetni butaság, az éremnek két oldala van."

Hát igen, "csak egy sith tárgyal végletekben":)

Márpedig egy véresszájú incelgyűlölő femináci, és egy begyöpösödött incel is pont ugyanúgy végletekben gondolkodik, ostobán. Nézzük csak meg a 8#-at, mekkora mérhetetlen butaság van egy ilyen emberben! A hazug mocskolódást "őszinte beismerésnek" titulálja.

Ezek a valóságtól régen elrugaszkodott diliházba való senkik, néhány incellel egyetemben.

Az incelek viszont legalább kulturáltabb hangnemben beszélnek.

2022. febr. 8. 16:06
 12/50 anonim válasza:
82%

Mert nincs egy ilyen menő autójuk amivel becsajozhatnak

[link]

XD

Hagyjuk már csak vicceltem. Nem a vagyonon vagy a kinézeten múlik. Mindig könnyebb mást hibáztatni és irigykedni azért ha valami nincs mint tenni érte.

Semmi se fog az öledbe esni. Mindenért meg kell dolgozni az életben.

Itt vagyok jó példának én. Egy évig udvaroltam kitartóan az asszonynak amire beadta a derekát. Összejöttünk és gyerekünk lett és egy lakásunk egy garázzsal amiben vállalkozunk. Van alkalmazottunk. Egynél több új autónk van. Most építkezünk. Közösen építettük fel az életünket és a vagyonunkat.

Nem rinyálni kell meg hogy jaj de csúnya vagyok és csóró és a másiknak miből van pénze hanem cselekedni ha akarsz valamit.

2022. febr. 11. 11:50
 13/50 anonim ***** válasza:
23%

@12

Ez jó meg szép, de ha valaha nem jöttél volna be neki, pár nap udvarlás után (amit ő zaklatásként él meg) járt volna egy rideg "hagyj békén", ha meg nehéz a felfogásod, akkor a tiltás, ignorálás.

"Mindig könnyebb mást hibáztatni és irigykedni azért ha valami nincs mint tenni érte.

Semmi se fog az öledbe esni. Mindenért meg kell dolgozni az életben."

Tévedésben vagy. A legtöbb fiatalnak pl nem kell bármit tennie ahhoz, hogy szexuálisan érdekeljen más fiatalokat. Olyasmiért dolgozik, hogy jobb jegyei legyenek, jobb munkája legyen, stb. Az hogy hétvégén megvan hívva valahová, ahol ha megvan a kémia, összejön egy csajjal/pasival, az neki a lazítás, szórakozás.

Vannak dolgok, amik nincsenek ingyen. A szex - ha csak nem vagy deformált, fogyatékkal élő, stb - pont nem ilyen.

2022. febr. 12. 13:52
 14/50 anonim ***** válasza:
23%
Érdemes lett volna úgy megfogalmazni a kérdést, hogy azok is hozzászólhassanak, akiknek nincs kedvük rákeresni, hogy pontosan mi is az a szó...
2022. febr. 20. 19:47
 15/50 anonim ***** válasza:
3%

"A legtöbb fiatalnak pl nem kell bármit tennie ahhoz, hogy szexuálisan érdekeljen más fiatalokat. Olyasmiért dolgozik, hogy jobb jegyei legyenek, jobb munkája legyen, stb. Az hogy hétvégén megvan hívva valahová, ahol ha megvan a kémia, összejön egy csajjal/pasival, az neki a lazítás, szórakozás.

Vannak dolgok, amik nincsenek ingyen. A szex - ha csak nem vagy deformált, fogyatékkal élő, stb - pont nem ilyen."

Ez miért lett lepontozva? Csak mert nem nagyon látok bárkit ellenkezni. Vagy az a baj, hogy leírtam a szexről, ami mindenkinek nyilvánvaló, csak nem passzol az itteni a narratívába? Látom megy a duplagondol.

2022. febr. 20. 21:20
 16/50 anonim ***** válasza:
63%

"Ez miért lett lepontozva?"

Azért mert egyáltalán nem igaz

Semmi valóságtartalma nincs, a fiatal férfiak kb max. 20%-nak működik így ahogy leírtad

Ez egy bullshit, semmi több

Ezt mindenki latja

2022. febr. 20. 21:24
 17/50 anonim ***** válasza:
57%

"Érdemes lett volna úgy megfogalmazni a kérdést, hogy azok is hozzászólhassanak, akiknek nincs kedvük rákeresni, hogy pontosan mi is az a szó..."

Minden második kérdés inceles, mit kell ezen magyarázatot fűzni mindegyiknél?

2022. febr. 20. 21:26
 18/50 anonim ***** válasza:
77%

Azoknak az embereknek vagy magukat incelnek vallóknak üzenem, hogy ha az frusztrálja őket, hogy nincsen fullos nőjük, akkor semmiről nem maradtak le az égvilágon.

Egy fullos nőnek érthetően nagyon nagy az egója, ebből fakadóan egy hisztis, beképzelt, más idegeit tönkretevő ostoba p*csa lesz. Ha meg nem tudjátok a mércéjét megütni, de valahogy mégis összejön veletek, akkor még nagyobb pokol lesz az életeket. Én egy kb átlagos pasi vagyok, együtt voltam egy csajjal szűk egy évet, akire rengetegen ácsingóztak. Maga volt a pokol. Állandóan azt hallgattam, hogy ő milyen szép és ha nem hozom a szintet, lecserél egy jobbra, mert ő bárkit megkaphat, legyek hálás stb. SOHA többet ilyen csaj. Tönkre akart tenni.

Erre vágytok annyira?

2022. márc. 7. 19:39
 19/50 anonim ***** válasza:
68%
Köszönöm, nagyon hasznos volt a hozzászólásod! Ha nem sértelek meg: milyen volt vele a szex?
2022. márc. 8. 10:08
 20/50 anonim ***** válasza:
73%

Semmi extra. Ott is 80%-ban csak arra ment, hogy én elégítsem ki és én irányítottam mindent. Abban is talán hálásnak kellett lennem, hogy belédughatom a dákót.

Visszagondolva most picit elfogott a hányinger az egésztől.

2022. márc. 8. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!