Kedves vásárlók! Mennyire lenne zavaró Számotokra, ha egy bolt eladója szamológéppel számolná ki a visszajárót?
Szakbolt, tehát tudásom kell legyen hozzá, egyetemet is végeztem, de-nem matematika szakon.
Mivel lassan megy a szamolgatás és nagy a hibalehetőség, arra gondoltam, a gyorsaság érdekében számológéphez folyamodnék (pl.valami 2317 ft és 20000-t kapok).
Csak kívancsi vagyok a véleményekre.
Köszönöm
Elárulom, konkrétan hangszeres előadóművész vagyok és pillanatnyilag állatorvosi dolgokkal foglalkozom mert az is nagyon érdekel. 20# nem tudom honnan veszed, hogy számítástechnika.....semmi köze nincs a matekhez.
Ellenben szívesen megnéznélek, hogyan tanulsz meg fejben egy 4 szólamú fugát. Keress rá elsősorban, hogy mit jelent a fuga a zenében. Ajánlom a Wohltemperiertes Klavier-t.
A kereskedéshez egyfajta személyiség kell, nem intelligencia és tudás. Biztos vannak nagy elmék ott is de itt nem a Coop boltvezetőkre gondolok.
Egyszerre 3-4-5-en vannak a kasszánál néha és marhára nem érdekli őket, hogy kussoljanak el, ne bombázzanak kérdésekkel amíg visszaszámolok. Laboratóriumi körülmények között természetesen ki tudom számolni.
ha ilyen gyorsan számolsz, mint amilyen gyorsan válaszoltál a 20#-nak ...
:)
Pedig röhelyesen egyszerű visszaszámolni.
Hogy sikerült ide behozni a számítástechnikát?
26# LY b_r_m, itt a válasz: "Számtech boltban nekem ez kissé lelombozónak tűnik." 20/27 válaszoló.
Szerintem is röhejesen egyszerű visszaszámolni, ha mindazt a zavaró tényezőt levonjuk, amit leírtam. Viszont te meg nem tudsz helyesen írni, ami azt hiszem kissé nagyobb hátrány, mivel például egy állásinterjúra nem kell fejszámolni, de önéletrajzot/motivációs levelet írni igen.
Jól van gyerekek, hagyjuk. Nagyobb forgalomban azóta is használok számológépet, nincs semmi probléma. Nemsokára úgyis munkát váltok, ez amolyan vakációzás volt a saját szakmámhoz képest. A kérdést konkrétan az első héten írtam ki, mikor még minden totál ismeretlen volt.
Dehát 25-ből 16-an normálisan válaszoltak! Ez fantasztikus arány Magyarországon, komolyan!
(jééééé, ettisz mettuttam számóni, ez ótári:)))
"Dehát 25-ből 16-an normálisan válaszoltak!"
Tehát működik még a "szamológép", a 16-t is azzal számoltad ki ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!