Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kedves vásárlók! Mennyire...

Kedves vásárlók! Mennyire lenne zavaró Számotokra, ha egy bolt eladója szamológéppel számolná ki a visszajárót?

Figyelt kérdés

Szakbolt, tehát tudásom kell legyen hozzá, egyetemet is végeztem, de-nem matematika szakon.

Mivel lassan megy a szamolgatás és nagy a hibalehetőség, arra gondoltam, a gyorsaság érdekében számológéphez folyamodnék (pl.valami 2317 ft és 20000-t kapok).

Csak kívancsi vagyok a véleményekre.

Köszönöm

2022. febr. 3. 19:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20 Ejha, ez a lenéző komment "gyönyörűre" sikeredett!
2022. febr. 4. 16:34
 22/30 Tom Benko ***** válasza:
Nem volt benne semmi lenéző.
2022. febr. 5. 21:57
 23/30 A kérdező kommentje:

Elárulom, konkrétan hangszeres előadóművész vagyok és pillanatnyilag állatorvosi dolgokkal foglalkozom mert az is nagyon érdekel. 20# nem tudom honnan veszed, hogy számítástechnika.....semmi köze nincs a matekhez.

Ellenben szívesen megnéznélek, hogyan tanulsz meg fejben egy 4 szólamú fugát. Keress rá elsősorban, hogy mit jelent a fuga a zenében. Ajánlom a Wohltemperiertes Klavier-t.

A kereskedéshez egyfajta személyiség kell, nem intelligencia és tudás. Biztos vannak nagy elmék ott is de itt nem a Coop boltvezetőkre gondolok.

Egyszerre 3-4-5-en vannak a kasszánál néha és marhára nem érdekli őket, hogy kussoljanak el, ne bombázzanak kérdésekkel amíg visszaszámolok. Laboratóriumi körülmények között természetesen ki tudom számolni.

2023. febr. 27. 11:25
 24/30 anonim ***** válasza:
Ezek az online pénztárgépek nem tudnak visszajárót számolni???
2023. febr. 27. 11:36
 25/30 anonim ***** válasza:
52%

ha ilyen gyorsan számolsz, mint amilyen gyorsan válaszoltál a 20#-nak ...

:)

2023. febr. 27. 11:37
 26/30 Tom Benko ***** válasza:

Pedig röhelyesen egyszerű visszaszámolni.

Hogy sikerült ide behozni a számítástechnikát?

2023. márc. 1. 14:24
 27/30 anonim ***** válasza:
26: ahogy a röhejes szót is röhejesen egyszerű helyesen írni ;)
2023. márc. 2. 10:05
 28/30 A kérdező kommentje:

26# LY b_r_m, itt a válasz: "Számtech boltban nekem ez kissé lelombozónak tűnik." 20/27 válaszoló.

Szerintem is röhejesen egyszerű visszaszámolni, ha mindazt a zavaró tényezőt levonjuk, amit leírtam. Viszont te meg nem tudsz helyesen írni, ami azt hiszem kissé nagyobb hátrány, mivel például egy állásinterjúra nem kell fejszámolni, de önéletrajzot/motivációs levelet írni igen.

Jól van gyerekek, hagyjuk. Nagyobb forgalomban azóta is használok számológépet, nincs semmi probléma. Nemsokára úgyis munkát váltok, ez amolyan vakációzás volt a saját szakmámhoz képest. A kérdést konkrétan az első héten írtam ki, mikor még minden totál ismeretlen volt.

Dehát 25-ből 16-an normálisan válaszoltak! Ez fantasztikus arány Magyarországon, komolyan!

(jééééé, ettisz mettuttam számóni, ez ótári:)))

2023. márc. 2. 23:17
 29/30 anonim ***** válasza:
52%

"Dehát 25-ből 16-an normálisan válaszoltak!"

Tehát működik még a "szamológép", a 16-t is azzal számoltad ki ?

2023. márc. 2. 23:48
 30/30 Tom Benko ***** válasza:
@Kérdező: Érvelési hiba, elsietett általánosítás. Találtál egy hibát, ügyes vagy, jár a sasszem díj.
2023. márc. 3. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!