Miért állnak bele az aurámba, jönnek túl közel hozzám?
Sokszor észrevettem, hogy üres utcán, parkban, strandon, közlekedési járművön vagy egy üres váróteremben egy rendelőben nincs senki, csak én, és 1-2 méter közelségbe jönnek hozzám/hozzánk. Engem ez nagyon zavar, mert ha nem egyedül vagyok, akkor privát beszélgetésre vágyom pl., és nem a másik zavarkodására, ha meg egyedül, akkor is nagyon kellemetlen számomra és zavaró, hogy miért kell ilyen közel jönnie a másik embernek hozzám, mikor bárhova mehetne a másik.
Veletek is szokott ilyen lenni?
Ha te is ezt csinálod, miért? Tudsz róla, vagy nem veszed észre, milyen közel jössz?
Ha az ember kényelmetlenűl érzi magát sokszor mások közelébe megy ha rengeteg hely is van.
Pl.: Egyszerű, primitívebb emberek félnek ügyeket intézni és mondjuk a kormányablaknál inkább egymás mellé ülnek.
Sokszor meg csak annyi, hogy míg te túlgondolod a helyzetet a másik nem. Azaz a másik fejében nem játszódik le az a gondolatmenet, hogy "Ha ide ülök, akkor mit fog gondolni az az ember? Lehet 2 sorral hátrébb kéne ülnöm".
Csak szimplán leül, mert az az első hely amit meglát vagy valamiért szimpatikus neki, mert például közel van az ajtóhoz vagy éppen az ablakhoz. Azzal meg nem igen foglalkozik, hogy a közelben már van valaki.
4
Vagy diszkréten fenéken tologat a bevásárlókocsival, hajszál választ el sokszor, hogy hátra ne szóljak alamit pikírten.
3 Én ezért ülök szívesen menetiránnyal szemben, mert oda alig akar valaki.
Pár napja barátnőmmel elmentünk munka után délután lazulni a Margitszigetre 1 pokróccal hátul, ahol rengeteg virág van a fűre. Az egész környéken csak mi ketten voltunk, sehol máshol nem volt 1 ember sem. Ez min. 1 focipálya terület. Erre nem sokra rá megjelentek anyukák gyerekkel, és konkrétan a gyerekek odajöttek kb. 2 méterre tőlünk ugrálni, anyukák meg fotózták őket, hangoskodtak, totálisan kiboritóan viselkedtek körülöttünk. A tapintat teljes hiánya sőt, direkt bosszantás lehetett, nem tudom. Végül úgy döntöttünk, ez rohadt idegesítő, gyorsan megettük a kajánkat, és szedelőzködtünk, hogy megyünk inkább mi el onnan, ha már így a nyakunra jöttek. Erre 2 kislány odajött mellénk, és néztek, kérdeztem mi az. Azt mondják semmi, és figyeltek végig, míg el nem jöttünk. Esküszöm nem értem mi volt ez, de ahogy előttünk, ők is elmentek. Kiolutáltak onnan minket, majd leléptek.
Ma meg egy kihalt rendelőben vártam, hogy behívjanak, tele üres székekkel, volt legalább 30-40 szék. Erre kijön az előttem lévő idős nő, és konkrétan mellém teszi le a táskáját, iszik, pakol, szorosan mellettem. Ráadásul járvány is van, de amúgy se normális dolog ez se sztem.
Ez csak az egymást követő 2 nap volt most, Mit leírtam, és még hány ilyen van.
Esküszöm nem értem, ezt miért csinálja ennyi ember? Nem azért, mert félnek és én majd megvédem őket, az is biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!