Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért állnak bele az aurámba,...

Miért állnak bele az aurámba, jönnek túl közel hozzám?

Figyelt kérdés

Sokszor észrevettem, hogy üres utcán, parkban, strandon, közlekedési járművön vagy egy üres váróteremben egy rendelőben nincs senki, csak én, és 1-2 méter közelségbe jönnek hozzám/hozzánk. Engem ez nagyon zavar, mert ha nem egyedül vagyok, akkor privát beszélgetésre vágyom pl., és nem a másik zavarkodására, ha meg egyedül, akkor is nagyon kellemetlen számomra és zavaró, hogy miért kell ilyen közel jönnie a másik embernek hozzám, mikor bárhova mehetne a másik.

Veletek is szokott ilyen lenni?

Ha te is ezt csinálod, miért? Tudsz róla, vagy nem veszed észre, milyen közel jössz?

2021. júl. 15. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem pszichológiai szempontból érdekelne, hogy az emberek miért nem törekednek arra, hogy a lehető legnagyobb távolságot tartsák vadidegentől. Tényleg.
2021. júl. 17. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már ilyen. Tényleg nagyon irritáló tud lenni. Volt olyan is aki annyira közel sétált el mellettem, hogy már majdnem orra esett, legszívesebben tockon vertem volna, hogy nyissa már ki a szemét nem lát vagy mi?! 😤
2021. júl. 20. 14:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Nemrég a héven volt egy ilyen párbeszéd:

- megkérhetem hogy tegye arrébb a táskáját?

- miért nem a túloldalra ül?

- mert ott süt a nap

2021. júl. 20. 14:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, hogy közvetlenségből. :) Egyszer voltunk egy szomszédos ország karácsonyi vásárában iskolai kiránduláson, úgy voltunk egykupacban, de direkt tök jól lehúzódtam az út szélére, hogy ott mellettem nyugodtan mehessen az emberek; de amíg meg nem fordultam, mindegyik , vagy majdnem mind, aki arra tartott,nekem jött. Rendszeresen, pedig ott volt a nagy út a járda, és mind nekemjöttek, vagy legalábbis nagyon sokan. Lehet, hogy összebeszéltek, de amúgy szerintem közvetlenség volt, azt akarták mutatni, hogy nem baj, ha hozzámérnek. Tehát náluk ez egy ilyen elfogadás, és úgy gondolom, így a turisták felé volt kifejezve ez.
2021. júl. 20. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem inkább ne közvetlenkedjenek. Kb olyan ez, mintha a hellyey is spórolni akarnának. Vagy tényleg kiutálása a másiknak.
2021. júl. 20. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:
77%

Ezt már én is észrevettem, hogy ha kong az ürességtől az üzlet, vagy rendelő, posta, stb, akkor is a másik a nyakamba liheg. Ilyenkor hátranézek és idegesen végigmérem. Persze ebből nem szoktak érteni, mert ahhoz is hülyék. Ha előrébb állok, azonnal lép utánam. Legszívesebben ráordítanék, hogy a k.va anyja seggébe másszon!

Igen, van olyan is, hogy sorbanállásnál seggemnek tolja a kosarat én olyankor egy fenékbillentéssel visszataszajtom.

2021. júl. 21. 07:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!