Mi ez az okéboomer-ezés mindenhol?
Egyre többször van az, hogy elvagyok egy jól megszokott facebook csoportban, osztogatok, lájkolgatok, nagyban megy a kommentelgetés, a poénkodás egy jól összeszokott csoportban, erre a semmiből megjelenik valami 13-14 éves gyerek, azt se tudom kicsoda, és odafirkantja a komment vagy a kép alá, hogy oké boomer. És már mindenhol ott vannak basszus és szinte mindenhez odaírják ezt, ami nem tiktok meg dancsópéter.
Ártott nekik valaki? Mi bajuk van? Mire jó ez az egész? 43/F
9: köszi a definíciót. Azért van benne egy-két meglepő rész, amit eddig másol nem olvastam.
Kíváncsi lennék arra, hogyha az idősebb generáció az önző és élvhajhász, akkor a fiatalabbak mik? :D
Ha valakinek van türelme, ideje elolvasni, megéri: [link]
Az ilyen "anekdotákra" szokták mondani többek között. Mármint ami egyértelműen arról szól, hogy a mostani 60+ korosztály felsőbbrendű, mert milyen körülmények voltak az ő idejükben és mégis itt vannak (természetesen minden eltúlozva, ezzel is lealacsonyítva mindenki mást). Az ilyenekkel nem éri meg vitatkozni, mert az érvelés nem hat rájuk, ezért inkább elintézik egy "ok boomerrel" és ráhagyják az illetőre.
Admin vagyok egy nagyobb csoportban. Úgy basztam ki az ilyen korcsokat, mint a huzat. Grátiszként jelentettem is a profiljukat, mert egy kor alatt nem is lehetnek Facebookon.
Benne vagyok egyetemi csoportokban is, lévén én is az vagyok és a mostani gólyák között is sok az ilyen kis féreg. Pechükre, mi vagyunk többségben ott is, így mikor az egyik belém állt, bár féltem, hogy egyedül maradok, mikor elküldtem a burokban élő, magaslóra felültetett qrva anyjába, beállt mögém kb az egész bagázs.:D
Szóval ne aggódj, már a 18-19 vs 24+ évesek között is zajlik ez. Járatják a pofájuk, mert felvették őket egyetemkére és eltöltöttek ott egy vagy két félévet, aztán beleszaladnak a pofonba azokkal szemben, akik be is fejeztek már pár szakot. 😂
Szarni rá, ha jó a közösség, majd kiveti magából azokat, akik nem idomulnak hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!