Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ott tartasz az életben, ahol...

Ott tartasz az életben, ahol szeretnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez egy sima eldöntendő kérdés is lehetne, de azért nem írok hozzá szavazást, mert az igen/nem mellett arra is kíváncsi lennék, hogy miért igen/nem, illetve a korotokra. Nyugodtan írjatok család/egészség/karrier/pénzügyek stb függvényében, persze tegyétek oda azt is, hogy épp miről van szó. :)

Köszönöm!

#biztonság #siker #elégedettség #nyugalom #hol tartasz az életben
2022. febr. 1. 07:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem. 2 hónap múlva leszek 30 és most végzek az 5 éves képzésemmel. Ennek oka, hogy elsőnek egy 4 évest végeztem, de nem tetszett, ezért újra érettségiztem és kezdtem el ezt. Pályakezdő vagyok a szakmámban, ez ennyi idősen kétségbeejtő tud lenni.

Így a gyerekvállalás is tolódik, amit nem bánok, csak hát ki kell sakkozni, hogy még beleférjen, de tudjak szerezni tapasztalatot is.

Van férjem, házunk, munkahelyünk, más területeken megvagyok, de ez az 5 év (4 plusz az újra érettségi) mínusz zavar.

2022. febr. 1. 07:19
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Igen, minden a tervek szerint halad

stabil munkahely, saját lakás,a hobbimnak élek, családot nem szeretnék

29N

2022. febr. 1. 07:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Otthagytam a kényelmes nyugis munkahelyem, hogy kövessem az álmaim, de elszúrtam. Most semerre sem tartok. A párkapcsolatom is kudarcba fulladt.
2022. febr. 1. 07:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, hol szerettem volna tartani. Eleve előre nem tervezek ilyen szinten, fogalmam sincs, élni fogok-e és hogyan alakulnak a nem rajtam múló dolgok.

2016 vége -2020 eleje között volt egy nagyon mély időszakom.

Igen, pont a COVID alatt lettem jobban és részben pont a lezárásoknak köszönhetően lassabb élet segített!

Most ott dolgozom, ahol akartam, kezdek végre tényleg megindulni a szakmában, amire 2018 óta átképzem magam.

Rengeteget sportolok, az egészségi állapotom azonban katasztrofális és fel se tudom sorolni a betegségeimet, sajnos rákra is van esély.

Barátaim vannak, de párkapcsolatom évek óta nincs, sőt, megakadásom van.

Lakás van saját, örökölt, de két ok miatt kb élhetetlen helyen, eladni is nehéz lesz. Kertesházat szeretnék mindenképpen, a lakásban nem vagyok boldog.

Tehát én csak karrier terén értem el valamit is. Irigylem azokat, akik velem egykorúak, férj, kertes ház, jó munka, esetleg gyerek, mindezek mellett makk egészségesek....

29N

2022. febr. 1. 07:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

nem tartok annyira messze attól ahol szeretnék, de kicsit le vagyok maradva, saját hibámból

jobban kellene hajtanom magamat, hogy haladjak gyorsabban, de így is elég jól élek, elég sokat elértem, de még sok van előttem

29F

2022. febr. 1. 07:49
 6/15 anonim ***** válasza:
67%

Azt gondolom igen, még az eljegyzésem várat magára, de remélem hamarosan felteszik a nagy kérdést. :)

Van munkám, most emeltek a fizetésemen, így mostanra meg is elégszem vele. Kiegyensúlyozott a párkapcsolatom, tudunk gyűjtögetni a jövőnkre.

Még egy kicsit haladhatnék talán jobban a mellékállásnak tervezett vállalkozásom építgetésében, de most nem sietős.

26/n

2022. febr. 1. 07:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Semmilyen szempontból sem.
2022. febr. 1. 08:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de voltak mélypontok korábban, amikor kilátástalannak tűnt. Most boldog vagyok (jöhet a leponrozás, Magyarországon csak panaszkodni szabad).

Vannak nekem is problémáim és el nem ért céljaim, de az élet így kerek, különben nem hajtaná semmi. A családi életem, anyagiak rendezettek, az egészség nem teljesen.

2022. febr. 1. 08:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok, szerintem nyilvánosan is kiírható.

Budapesti vagyok és biztonságosnak tartható a környék, két másmilyen tényező zavaró ott.

A szakma az informatika.

A COVID azért segített, mert a home office és a távoktatás jelentős időmegtakarítást eredményezett és nekem az is segített, hogy nem kellett folyton tömegben lennem.

2022. febr. 1. 08:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem :) De a céljaim azért változnak pár évente, pl most találtam ki 27 évesen, hogy mit szeretnék dolgozni, eddig csak szenvedtem a többi munkámmal. Az egészségem se jó, anyagilag is szarul állok, de már látom a 'fényt az alagút végén'. Úgy látom egyáltalán nem vagyok elkésve a többi válasz alapján.
2022. febr. 1. 09:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!