Ha egy lány egymás melletti ülés közben megsimogat a combon belsején elég közel „ahhoz” a testrészemhez, az elég egyértelmű jel?
Hirtelen reagálni se tudtam. Irodai munka csöndes déluténi műszak nagyon nincs is mit csinálni . Ott ülünk az irodában egymás mellett és dumálunk. Egyszer csak megsimogat a karomon. Nem reagálok semmit. Majd megsimogat a fejemen. Nem reagálok semmit.
Majd egyszer csak a combon belső felét simogatja meg centikre „attól” a testrészemtől.
Erre mit kellett volna reagálnom?
Igazából nincs ezzel semmí gond. Ha nem tetszik akkor udvariasan elutasitod és kész.
Az egészben legfeljebb csak az az undorító, forditott esetben már országos botrány lenne a bulvár lapok gyilkolásra utasítanának, lincselést, nyilvános kivégzést szerveznének, ahogy azt nap mint nap csinálják férfiakkal szemben.
Na de honnét kellett volna tudnia, hogy neked ez nem jön be??
Nem ott kezdett simogatni hanem a karodon, de te nem jelezted, hogy zavar ezért tovább ment, a hallgatás meg beleegyezés...
"Na de honnét kellett volna tudnia, hogy neked ez nem jön be??"
Már bocs de munkatársat munkahelyen nem simogatunk se a karján se sehol. Mert munkatárs és munkahely, azért nem. SZerintem elég világos.
Szerintem te olyan tipikus kocka vagy, akinek soha nem volt még csaja. Jól gondolom?
20 éves vagy. Nyisd már ki a szádat, ha valami nem tetszik. Ne gyakorira járj nyafogni..
"akinek soha nem volt még csaja. Jól gondolom?"
Nem, nem jól gondolod. Sőt, fiúm is volt már, ha épp tudni akarod.
"hogy meleg vagy aztán csókolom.."
de nem ez a helyzet, így ezt miért közölném vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!