Olyan emberek minek mennek tehetségkutató műsorba, akiknek egyértelműen rossz a hangjuk?
Belenéztem ma az egyik ilyen műsorba. Rémes volt. Ilyenekkel van tele. Már az első hangnál lehet hallani, hogy borzasztó. Akkor az ilyen emberek nem tudják ezt magukról?
Nem is vicces már a századik ilyen. Nem szégyellik magukat?
Az egyik részleg az, amikor nincs önkritika, vagy túlteng az önbizalom. Ezeknek mondhatod napestig, hogy nem érdemes menniük, akkor sem hiszik el. Én olyat láttam, hogy a csaj borzalmasan nyivákolt, majd megkérdezték tőle, hogy nem mondta-e valaki, hogy ne jöjjön, erre fapofával rávágta, hogy "de az énektanár".
Ja és természetesen vérig volt sértődve, hogy nem jutott tovább. Egy másiknál a kommenteknél valaki leírta, hogy ugyanabba az iskolába járt, mint ő, és hogy mindenki megmondta neki, hogy nem tud énekelni és borzalmas az, amit éneklés néven produkál, mégsem hallgatott senkire és mindenkit hülyének nézett, akik "nem értik őt meg".
A másik részleg pedig pontosan tudja, hogy tehetségtelen, de a pár perces hírnévért nyersen fogalmazva a saját sz@rukat is képesek élő adásban megenni. Meg persze vannak, akik csak fogadásból mennek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!