Ha egy lány egymás melletti ülés közben megsimogat a combon belsején elég közel „ahhoz” a testrészemhez, az elég egyértelmű jel?
Figyelt kérdés
Hirtelen reagálni se tudtam. Irodai munka csöndes déluténi műszak nagyon nincs is mit csinálni . Ott ülünk az irodában egymás mellett és dumálunk. Egyszer csak megsimogat a karomon. Nem reagálok semmit. Majd megsimogat a fejemen. Nem reagálok semmit.
Majd egyszer csak a combon belső felét simogatja meg centikre „attól” a testrészemtől.
Erre mit kellett volna reagálnom?
2022. jan. 29. 17:48
11/34 A kérdező kommentje:
" A testednek sátort kellett volna állítania"
Ez a csaj attól nagyon messze van... vagy csak sokat kéne innom előtte.
2022. jan. 29. 18:09
12/34 anonim válasza:
Akkor nem vágom, hogy miért hagyod, hogy simogasson?!
13/34 A kérdező kommentje:
"hogy miért hagyod, hogy simogasson?!"
nem kért engedélyt hozzá.
2022. jan. 29. 18:11
14/34 anonim válasza:
Ha zavar, akkor mondd meg neki, hogy ne tegye, de ha tetszik a lány, akkor hívd el vacsorázni, vagy kávézni.
15/34 anonim válasza:
De bazd, neked nem tetszik vagy mi van?
16/34 anonim válasza:
3x is megsimogatott, de te semmit nem reagáltál. Már az első után meg kellett volna kérdezni, hogy mégis mi a fenét csinál? De te ültél ott bambán.. Nem értem. Hány éves vagy, 15? Legközelebb ha a szájába veszi a dolgaid akkor is csak ülsz és nézel ki a fejedből? Komolyan kérdem. 😃
17/34 A kérdező kommentje:
" Nem értem. Hány éves vagy, 15?"
+ 5.
2022. jan. 29. 18:23
18/34 anonim válasza:
Hát én csak megkérdeztem volna tőle, hogy hétvégén ráér-e, mert megnézhetnénk egy filmet a moziban. ;)
19/34 anonim válasza:
Egyes nők nem is tudom, hogy mit képzelnek magukról?!
Jelentsed a főnöködnek, hogy molesztált a munkatársad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!