Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan változzak meg?

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

Pocsékul érzem magam a bőrömben, nem az vagyok aki szeretnék.

Legjobban a halogatáson kellene változtatni, de mindig csak majd.

A másik pedig a diéta. A kalória keretet nem lenne nagy dolog tartani de mindig elcsábulok.

Az van, de nagyon lusta vagyok, ezt is kellene győzni.

Na meg a párom is lusta, és ő nem segít, csak jobban lehúz. Pl. mindig rendel kaját, ha van főzve akkor is, pedig tudja, hogy gyenge vagyok.

Na meg nme haladunk egyről a kettőre semmiben, mert mindig csak majd.

Hogyan változtathatnám meg az életemet?

2022. jan. 19. 20:00
 1/1 anonim válasza:

Szerintem találj valamit, ami motivál. Ami miatt érdemesnek tartod a változtatást és ne azt várd, hogy gyakorin majd valaki egy ötsoros üzenettel teljes segítséget nyújt.

Ha nem akarsz lemondani a jó ételekről, akkor kezdj el edzeni. Hosszabb távon segíti a kitartást, magabiztosságot és erőt is ad.

Illetve nem hiszem, hogy helyes a párodat okolni ezért, gondolj bele, miért ne ehetné azt amit szeret, csak mert te nem vagy elégedett magaddal?

A halogatásra kitérve vezess határidő naplót, amibe órára pontosan beírod, ha valamit meg kell csinálnod. Állítasz emlékeztetőket és nem keresel kifogásokat az adott időpontban.

2022. jan. 19. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!