Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert vagyok ilyen? Hogyan...

Kerdesekkel teli kérdése:

Miert vagyok ilyen? Hogyan valtozzak meg? Mi lehet velem a problema?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokba is bele megyek, amit nem is szeretnek, ez felerosodik akkor, ha alkoholt iszom..hogy ne legyen ilyen zavaros, szemleltetem egy peldaval:

Tegnap szorakoztunk, hazibuli volt baratnomeknel, meghivott 2sracot is, akiket en aznap lattam eloszor

egyikuk sem volt az esetem

iszogattunk, rengeteget..

es az egyik ficko elkezdett ram nyomulni, egyre durvabban

abszolut nem tetszett, nem tartottam egy kicsit sem vonzonak sot, a jelleme is taszito volt, megis bele mentem..

nem fekudtem le vele, de eljutottunk 1-2dologig

baratnom batyja is ott volt, es azt mondta teljesen leirtam magam elotte, hogy milyen is vagyok

Annyira szegyellem magam..

Eltudnek sullyedni..

Miert lehet ez, miert viselkedek ugy, mint egy olcso kis nocske, ha nem tartom magam annak..

Miert kerulok mindig ilyen helyzetekbe..?

2021. dec. 22. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartod magad annak, mert józanul kontrollálod magad. Az alkohol senkibe nem tud beletenni olyan tulajdonságokat amik ne lennének benne. Viszont a gátlásokat oldja. Csak az álarc hullik le az alkoholtól, de nem leszel tőle más ember. Ha a barátnőd bátyja normális értékrenddel él -és ezek szerint igen- ne csodálkozz a döbbenetén. Rengeteget iszogatni kicsit sem jó ötlet, de neked inkább semennyit sem kellene. Soha. Jobb elkerülni, mielőtt szokásoddá válna.
2021. dec. 22. 23:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Paromon kivul (igazabol volt barat, mivel se veled, nelkuled a viszonyunk volt mindig is a viszonyunk)

Nem fekudtem le mas emberrel, odaig soha sem jutottam, szoval azert csak nem olyan gaz a helyzet?

Lehet az onbecsulesemmel vannak problemak, vagy magam sem tudom

azert koszi a valaszt!

2021. dec. 23. 06:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor félreértettem az utolsó mondatodat. Azt hittem, ez rends
2021. dec. 23. 06:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
hoppá, elment. Szóval, azt hittem, ez rendszeresen előfordul.
2021. dec. 23. 07:00
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Mert egy olcso kis nocske vagy
2021. dec. 27. 05:14
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Mert vagytal egy fiu kozelsegere, csak nem azera, es nem olyan korulmenyek kozott, de volt benne illuzio, es akkor jolesett?
2022. jan. 15. 02:48
 7/7 anonim ***** válasza:

"Miert kerulok mindig ilyen helyzetekbe..?"

Mindig? Talán mert alkoholista vagy...

2022. jún. 6. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!