Hogyan változzak meg? (Otthoni és sulis problémák)
Figyelt kérdés
Mostanában nem jövök ki jól az oszitársaimmal,multkor rámfogták h rámásztam egyik oszitársam pasijára(semmi valóság alapja nincs),most azt terjesztik h eltörtem az oszitársam ujját tesiórán mert kosaraztunk,holott csak rosszul kapta el a labdát. pedig mindenkivel jóba voltam!(kb úgy érzem magam mint Jenna Hamilton a Kínosban) Itthon a nővérem mindig mondja h nem csinálok elég házimunkát... pedig próbálok mindenre figyelni, de azt mondta h ö ebbe belefáradt h mindenért szoljon. rengeteget sírok, ha látja h sírok megse kérdi h mibajom,kb leszar és ez nagyon fáj.. szinte tanulni se tudok annyira rosszul esik minden. Teljesen összetörtem, tétlen vagyok mit tegyek?2012. dec. 15. 21:15
1/2 anonim válasza:
Biztosan van olyan személy akinek fontos vagy, egy jó barát. Vele beszéld meg ezeket. :)
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nem kell megváltoznod, minden gyerek életében van ilyen időszak, nekem is, és ahogy jött úgy el is múlt :) Semmi baj, ez szinte törvényszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!