Anyagi problémák?
És ez sajnos akkor is így lesz, ha a pici megszületik, legalábbis egy darabig! Jobb, ha ezzel a párod megbarátkozik a gondolattal!
Te próbálj meg minden otthoni dolgot megcsinálni, várd finom vacsival, esténként bújjatok össze, nézzetek filmet, beszélgessetek! Ha otthon van pihenjetek, "szolgáld ki", mármint ha kér egy pohár vizet, ne zavard ki a konyhába, hogy hozzon magának, hanem vigyél Neki Te, ezzel is érezteted Vele, hogy szereted, és tiszteled azért amit tesz értetek! Ha mész kifelé, kérdezd meg kér e valamit!
Néha lepd meg egy-egy levélkével, üzenettel a hűtőn, nagyon jól fog Neki esni! Ezekkel a dolgokkal újra, és újra erőt lehet adni a másiknak, amikor nehéz Neki! Kell, hogy érezze, hogy érted/értetek érdemes minden reggel felkelni, és estig dolgozni, hogy mindenetek meglegyen!
Én legalábbis így csináltam/csinálom!
okos utolsó: várandósan ki veszi fel?
munkanélküli segély sztem jár,kérdezz rá a munkanélküli hivatalban. mi sem állunk most jól,én vaterázok,sok könyvünk van amit 1000 éve nem olvastunk,már összejött 1 hét alatt 13e ft. nézz körül otthon mi az ami nem kell? és tedd fel. mi pl eladtuk azokat az aranyakat is amiket másoktól kaptunk,abból is összejött annó vagy 50e.
vagy próbálj telemarketinges melót. elég sz.ar,de ha tudod úgy csinálni h nem veszed a szívedre az elutasítást,akkor lehet vele keresni.. én gyes mellett 50e ft-ot kerestem vele,igaz utáltam,de a pénz kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!